sobota 5. června 2021

Božičtí hasiči vítězí, i když nám zatrnulo....! Zrada čekala na rozdělovači


Dnešní okrskové kolo soutěže v požárním sportu
 na hřišti v Boroticích mělo jasného favorita i jasného vítěze. Bylo jím družstvo SDH Božice. Ani takovým zkušeným a věhlasným hasičům se však nevyhnuly nástrahy populární disciplíny, kterou je požární útok. Ale co bych mluvil písmem, když to můžeme shlédnout slovem a obrazem.

Naštěstí se doufejme obešlo vše bez vážnějších následků a božická "šestka" ve složení Dalibor, Toncek, Tomáš Š., Honza Sz., Peťa V. a Kuba P. to i v menším počtu zvládla v nejlepším čase z 1. kola. I do druhého vyrazili naši borci suprově, ale zrada čekala na rozdělovači!!! Kdo chce vidět a slyšet na vlastní čočky a slechy, ať si pustí video. To první ukazuje, jak to vypadá před každým sportovním útokem na základně.

Diplom za 1. místo v soutěži převzal náš kapitán Dalibor, účasti v okresním kole jsme se ale vzdali, protože na stejný termín (sobota 26. června) připravují naši hasiči tradiční krojované hody. Budou v trošku skromnějším provedení, ale již dnes jsou domluveny hudby na sobotu (Sabrin večer a po vsi Vedrovanka), i na neděli. Věřme, že epidemická situace plány našich hasičů nezhatí a že se po roční vynucené pauze opět sejdeme na hřišti i u hodovní máje a pod pergolami. Jestli se bude moci tančit, to ještě dneska nikdo pořádně neví....Vládní opatření se mění nejen ze dne na den, ale i z hodiny na hodinu a z minuty na minutu....

                                            (lan)

Nejdříve pečlivá příprava základny:


... a jdeme do útoku!!!:





1 komentář:

  1. Podívejte se na dvě hasičská videa. Nejdříve pečlivá příprava na základně, a pak hrrrrr na ně....!!!

    OdpovědětVymazat