pondělí 14. června 2021

Ještě pár slov k víkendovým fotbalům

Jiří Pavelčík (vpravo) se svým
dědou Jiřím (t 2019) a synem Markem
(fotbal, hokej) na archivní fotografii
v Jiráskově domě na božické Kolonii

 Už v pátek v podvečer jsme na našem hřišti přivítali v přípravném utkání silný celek Miroslavi. Komentář k zápasu, podobně jako zhodnocení zápasu Corona Cupu v Hrušovanech n. Jev. Božice - Hrabětice napsal hrající trenér, manažer, organizační pracovník a vůbec "první muž" božického fotbalu Jiří Pavelčík.


Taky mu dodatečně s patřičným odstupem a úctou blahopřejeme k 45. narozeninám, které oslavil na konci letošní zimy, ještě v době hlubokého lockdownu. To jsme na nějaké oslavování neměli náladu nikdo.

                                                          (lan)

Páteční příprava: Božice - Miroslav 2:4

V pátečním zápase proti kvalitnímu soupeři z Miroslavi jsme nastoupili v kombinované sestavě a hokejově střídali, čehož místy miroslavští využili ke vstřelení branek. Prohráli jsme sice 2:4, ale ze zápasu mám dobrý pocit.


Corona Cup 2021: Božice - Hrabětice 9:5

V neděli proti Hraběticím jsem musel hrabětickým vypomoct třemi kvalitními hráči (Mara Zifčák, Pumpido a já), abychom mohli nastoupit aspoň 10 proti 10, přičemž v naší brance musel nastoupit i můj bratr Pavel, který ovšem nezklamal a myslím, že se v Hraběticích posune z udírny na hřiště (??) Nepochybně si o to svým dnešním výkonem řekl! :-)

Božice po boji vyhrály 9:5.

Sestava Božic: Pavel Pavelčík - Kaka, Macek, Dalibor, Peťa Kr. - Karlík, Špáca, Čopek, Vrbič, Bojar a Ludwa


Zázemí Jiřímu Pavelčíkovi vytváří jeho rodina. Těm patří velký dík.

... dcera Niky

...syn Mara a manželka Marta





Žádné komentáře:

Okomentovat