středa 25. května 2016

Čím končí máj a začíná červen. Víkendové akce pouze u sousedů (akt.26.5.)

Jak byl měsíc květen bohatý na pestré a zajímavé nabídky kulturních, sportovních a společenských akcí, plný zábavy, her a soutěží, tak jeho poslední víkend zůstane asi trošičku ve stínu předcházejících víkendů.


U nás v Božicích se nekoná nic, všechny fotbalové oddíly hrají venku. Muži v IM SPORT OP jedou v sobotu 28.5.2016 do Práčí. Zápas začíná v 16:30 h a my bychom tam jako fanoušci neměli chybět.

Jinak můžeme poslední květnový víkend věnovat práci na zahrádkách, rodinným výletům, vycházkám do přírody, návštěvám a posezením. Organizovaných akcí bude poskrovnu i v okolí.

V našem okolí se koncem května a počátkem června koná několik akcí, prakticky všude se uskuteční dětské dny. V Božicích bude Dětský den v sobotu 4.6.2015. Bližší údaje a plakát očekávejte v nejbližších dnech.
Jinak v následujícím období nás čeká v Božicích velmi pestrý program:


Hodně akcí se tentokrát koná v sídelním městě mikroregionu Hrušovansko v Hrušovanech nad Jevišovkou. A protože je to takové naše "hlavní město" určitě si najdeme chvilku, abychom se některé z akcí zúčastnili. Nabídka těch nejbližších následuje:




V dalších týdnech a měsících jsou dlouhodobě publikovány následující akce:







A z Miroslavska a Moravskokrumlovska mě zaujaly tyto akce:

Výstava zvířectva a exotů v Prosiměřicích:

První pivní slavnosti v Moravském Krumlově:

Nohejbalový turnaj v Jamolicích:


A z širšího okolí, především Pohořelicka:


A z úplně jiného ranku je pozvánka na koncert brněnské skupiny CIMBALLICA v kostele ve Vlasaticích - viz http://www.cimballica.com/







Žádné komentáře:

Okomentovat