sobota 21. května 2016

Sedm v jedné vesnici tentokrát v Božicích

Pobyl jsem na hřišti asi hodinku a jelikož se začalo až v 15:30 h, viděl jsem přípravnou fázi a první disciplínu. Na konečné výsledky a fotografie z dalších soutěží si musím počkat. Podstatnější však je, že se na božické hřiště a do přilehlého kulturního areálu sjeli zástupci všech sedmi obci DSO Niva.


A nejen soutěžící, ale i všichni starostové, kteří pak dělali u jednotlivých týmů (ne těch vlastních) rozhodčí. Hned úvodní soutěž "Dropí vejce" ukázala, že to nebude jednoduché.
Kdo má rád tento typ společenské zábavy, ten dneska na hřišti nechyběl. Návštěvníků se sešlo docela dost, pod pergolami bylo příjemně, občerstvení fungovalo, skákací hrad taky a dobrá nálada snad vydržela nejen během soutěží, ale i na večerní zábavě.
Tolik zatím první "nástřel" z dnešního zábavního odpoledne v Božicích.
Další foto bude během týdne, snad jenom doplnění, že zvítězilo družstvo z Pravic a večerní zábava končila v 21 hodin.

Jako samostatný příspěvek jsem v úterý zařadil  fotoreportáž ze soutěže "7v1" objektivem Stanislava Hrada. Tak se podívejte, jak probíhaly další disciplíny a kdo doopravdy zvítězil.

                             (lan)



















































2 komentáře:

  1. Snad prý vyhrály domácí Božice. (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak z míst nejvěrohodnějších mám potvrzeno, že vyhrály Pravice. Sestavu si můžete najít na jedné z fotografií, jmenovitě nevím.

    OdpovědětVymazat