pondělí 9. května 2016

Rekordní účast na 6. Rybářských závodech v Božicích (dopl.10.5.)

Šesté rybářské závody pořádané v sobotu 7.5.2016 na Božickém rybníku v Údolí lásky Rybářským sdružením Božice přilákaly rekordní počet dospělých účastníků v dosavadní historii akce. 51 rybářů dospělých a 16 rybářů dětských obsadilo oba břehy i hráz Božického rybníka, aby se od rána do půl třetí odpoledne pokusili vytáhnout co největší počet kaprů a taky dosáhnout v součtu těch ulovených co největší délky.


Mezi dětmi se nakonec radovala Veronika Kvapilová, před Pavlem Kubátem a Veronikou Bartoňovou. Drobné pozornosti dostali pak všichni dětští závodníci.






U dospělých soutěžících vykrystalizovala nejlepší čtyřka ve složení:
1. Radek Zavadský - 201 cm (4 kapři), 2. Petr Fukal 169 (3 kapři), 3. František Toman 157 cm (3 kapři), 4. Josef Matoušek 117 (2 kapři).
Největší ryba: Josef Matoušek - kapr 79 cm










Jinak byla u Božického rybníka tradičně výborná přátelská nálada, nikdo si na nic nehrál, pojedlo se, popilo se a hurá zase zpátky domů.
Náročnější už to mají pořadatelé, kteří nejen musí všechno připravit, navozit, navařit a obsloužit nás, ale taky musí dnem i nocí hlídat, protože jsou mezi námi jedinci, kteří by se pod příkrovem noci neváhali podívat, kde by se co zajímavého dalo ukrást.

Kdo nestihl zajít k Božickému rybníku v sobotu 7.5.2016, může přijít v neděli 8.5.2016. Od 10 hodin do večera zde budete ochotně obslouženi rybími specialitami i dobrým pitím. Taková štamprle na žhavém slunci pak udělá své ...
A odvážní jedinci se můžou ponořit do chladivých vln Božického rybníka jako Laba ...

P.S. Zklamaný svými výsledky byl dneska Mistr, ale rybářské nádobíčko má pěkné. Těch, kterým to dneska nebralo, bylo taky dost. Tak zase za rok, třeba se bude dařit víc ...

                      (lan)




























Žádné komentáře:

Okomentovat