čtvrtek 26. května 2016

Proč v Božicích selhala Česká pošta?

Doby, kdy Česká pošta sloužila lidem, jsou už dávno pryč. Poslední léta z pošty slyšíme jenom stesky, jak prodělává a jak musí malé pobočky zavřít. Pokud by se měl někdo zavřít, tak by to asi neměla být  venkovská provozovna.


To, že předplatitelů denního tisku po roce 1989 valem ubývá, je fakt. Jiná věc je, že pošta od vydavatelů novin inkasuje nemalý peníz a je její povinností zajistit dodávku deníku ráno do 7:30 hodin, ať se děje , co se děje.
V Božicích to však zřejmě neplatí a dodací pošta Hrabětice si nařízení vykládá po svém. Prostě už druhý týden dodá předplacený tisk k obědu! My, kteří se z práce vracíme až odpoledne, tak máme noviny až k večeři!
Jasně, jako předplatitel mám k dispozici i internetové vydání novin, ale znáte to, šustit si papírem při ranní snídani je něco dočista jiného ...
Jsem zvědav, jak dlouho bude tento nepřirozený stav trvat a jak dlouho budou vydavatelé tisku tento nešvar, vlastně neschopnost dodací pošty Hrabětice, tolerovat. Za všechny nespokojené předplatitele

                                                          (lan)

P.S. Taky asi bude dobré informovat majitele našich novin Andreje Babiše, aby věděl, jak se pošta chová a jak není schopná naplňovat jednu ze svých povinností. On totiž za to, že pošta doručí noviny do půl osmé ráno, musí tvrdě platit. Tady u nás vyhazuje peníze do vzduchu a asi o tom ani neví.


1 komentář:

  1. Do není problém jenom Božic, ale i větších měst a odpověď vždy vyhýbající a nepochopitelně zdůvodněná, nebo vůbec žádná odezva, či vysvětlení. My třeba obdržíme tisk i za pár dnů. A dle zákona opravdu musí být noviny dodány do půl osmé, což se ještě nikdy nestalo. Zkuste něco nezaplatit, ihned by se s Vámi "bavili").(me)

    OdpovědětVymazat