sobota 7. května 2016

Nedělní "dorybná" na Božickém rybníku v Údolí lásky (dopl.)

Že neznáte "dorybnou"?  Já až dodneška taky ne, ale jak nazvat akci den po rybářských závodech, na níž jste pozváni a víte, že to bude výborná věc? Takže: všichni, kdo máte chuť na rybí speciality a nestihli jste to v sobotu 7.-5.2016 na 6. Rybářských závodech v Božicích, máte příležitost přijít v neděli 8.5.2016 od 10 hodin na stejné místo u rybářské klubovny v nádherném prostředí u Božického rybníka v Údolí lásky a dáte si, na co máte chuť.


Sobotní závody přilákaly hodně závodníků i návštěvníků. Krásné jarní počasí vytáhlo hodně rodin s dětmi i naše seniory. V neděli se koná První jarní cyklovýlet, který má svou důležitou zastávku u Hraběcí studánky v PR Karlov (zde se ve 12 h "otvírá Hraběcí studánka") a odtud je to "jen co by kamenem dohodil" k Božickému rybníku!
Pořadatelé z řad Rybářského sdružení Božice 2003 se na nás všechny těší a rádi nás obslouží. Odvážlivci pak ať si s sebou vezmou plavky. Jak dneska dokázal Laba, dá se už koupat, voda je svěží a přehřátému organismu dopřeje příjemné ochlazení.
Sám jsem si dnes dal smaženého kapra s bramborovým salátem - a byla to mňamka! Doporučuji všem, aby si to v neděli 8.5.2016 během dne vyzkoušeli taky.  Takový nedělní oběd v jedinečné přírodní scenérii má určitě cosi do sebe. To vám ani rybí kost nestačí uvíznout v krku!

                 (lan)

























Žádné komentáře:

Okomentovat