úterý 17. března 2020

Obec Božice: Pomoc seniorům nad 70 let. A noste roušky!!!

V rámci pomoci seniorům nad 70 let nabízí Obec Božice od 17.3.2020 následující pomoc: Nákupy potravin a vyzvednutí léků zajistí obec do druhého dne od objednání. Objednávky denně od 8.00 do 12.00 hodin na telefonu 723 485 161 (Jiří Čada), e-mail: mistostarosta@bozice.cz
Při objednání výše uvedených služeb prosím nahlaste jméno a telefon. Na nákup základních potravin do výše 1000,- Kč je třeba mít připravenou hotovost.


Dále je možnost zajištění dovozu obědů z obecní kuchyně. Cena je 75,- Kč, dovoz v této mimořádné situaci hradí obec. Objednávejte na tel. č. 515 257 228.

Omezte prosím Vaši účast na místech, kde se shromažďuje více lidí, nepořádejte setkání s rodinami ani v úzkém kruhu přátel, dodržujte nařízení a doporučení všech institucí. Buďte uvědomělí, pouze sebekázní a přísným dodržování všech pravidel a nařízení můžeme společně účinně bojovat proti šíření této nemoci. Děkujeme za Vaše pochopení, odpovědný přístup a trpělivost.

Já bych tam připsal ještě jednu důležitou povinnost (možná měla být na prvním místě): Při pobytu venku NOSTE ROUŠKY!!!! Při vstupu do jakékoliv veřejné místnosti (obchody, lékárna, úřad aj.) NASAĎTE SI ÚSTENKU (doma ušitou či zhotovenou roušku). A nakonec: omezte svůj POBYT MIMO DOMOV NA MINIMUM!!!

                                      (lan)

1 komentář:

  1. Hledáme dobrovolníky na šití roušek pro Oblastní charitu ve Znojmě a Domov seniorů v Šanově. Materiál na zhotovení roušek dodáme. Bližší informace na tel.: 775 694 447.

    OdpovědětVymazat