čtvrtek 11. března 2021

K zápisu do 1. ročníku ZŠ Božice


 
I v letošním roce se zápisy k základnímu vzdělávání s ohledem k situaci v ČR uskuteční v režimu upraveném doporučením MŠMT pro zápisy do základních škol pro rok 2021/2022.



Zápis do 1. ročníku ZŠ Božice se uskuteční distančním způsobem předáním žádosti o přijetí dítěte k základnímu vzdělávání a zápisového lístku spolu s přiloženou kopií rodného listu v období od 1. dubna 2021 do 9 . dubna 2021  ve škole nebo školském zařízení.

Vzhledem k epidemiologické situaci v ČR a v souladu s aktuálními protiepidemickými opatřeními zákonný zástupce dítěte může předat škole zmíněné dokumenty osobně v předem dohodnutou dobu nebo bezkontaktně do datové schránky školy resp. poštou tak, aby byla zaručena bezpečnost dětí i dospělých.


Podrobnější informace najdete na https://portal.csicr.cz/zsbozice/Clanek/10177

 

 

                                                                                             Jan Peterka, ředitel školy

1 komentář:

  1. Děti by se do škol mohly vrátit pravděpodobně ve druhé polovině dubna. Podmínkou je pravidelné testování. Na jednání sněmovního výboru pro zdravotnictví to dnes řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Konkrétní termín několikrát odloženého návratu do škol říci nechtěl.

    OdpovědětVymazat