středa 31. března 2021

Kecy, kecy, kecy....

O velikonočním víkendu hurá
do přírody!!!!

Babišova vláda
, to je jedna velká tragédie. Rotační výuka, testování žáků dvakrát týdně, bezzubý ministr školství Plaga (ANO), bezradný ministr zdravotnictví Blatný (ANO). Úplně tragický byl výstup poslance Karla Raise (ANO), od  původu z Brna (snad ne Moravan?). Věřím epidemiologům, o jiných problémech dětí nevím, pravil tento dobrý muž včera večer bezelstně.

Že tloustnou, protože se nehýbají? Že mají psychické problémy jejich rodiče i učitelé?  Nevím... To říká tento starší zkušený muž, který kdysi řídil VUT v Brně. Dnes je poslancem za Babišovo hnutí ANO a - nic neví! Vlastní názor? Nemá! Vrcholem bylo jeho prohlášení, že se může stát, že všechny děti už do 30. června do školy nenastoupí!!! Snad v září. 

Že Babišova vláda nezvládla řídit naši zemi v době covidové, víme. Že ji tu jsme nuceni strpět do října, listopadu letošního roku, je smutné, moc smutné konstatování. Na pražské Náplavce bylo dneska živo. Jak bude u Hraběcí studánky kousek za Božicemi o velikonočním víkendu? To víme, ale bude tam krásně a klid!!! A nezapomeňte: Na Velký pátek 2. dubna mají všechny obchody zavřeno. A nehýbá se se zemí!!! I kdyby kdosi vyhlašoval úklid našich pozemků. Ale to se naštěstí neděje. Od Zeleného čtvrtka do Červeného pondělí (barvená vajíčka mají být červená!) si užíváme svátečních dnů. Babiš- Nebabiš, Blatný - Neblatný!!!

                                           (lan)

1 komentář:

  1. Kecy,kecy,kecy, ale vaše pane N. Copak nevidíte jaká je situace v nemocnicích ,nebo jak se chovají lidi v Praze? Co chcete plánovat, když nevíte, jaká bude situace za týden. Přijde další vlna nebo už bude pokoj? Takže uberte ...aspoň z úcty k těm, kteří dosud nepřežili.

    OdpovědětVymazat