čtvrtek 4. března 2021

Objednání na očkování v ordinaci MUDr. R. Olejníka v Božicích


 
Zájemci o očkování proti koronaviru mají dvě možnosti, jak se přihlásit. vedle očkovacích center se od tohoto týdne mohou nahlásit ke svému praktickému lékaři, v Božicích k MUDr. R. Olejníkovi. 


Registrace k očkování proti COVID 19 v ordinaci v Božicích



V tuto chvíli je možné se registrovat na očkování proti COVID 19 v naší ordinaci.
Systém je zatím spuštěn pro osoby starší 70 let. Jedná se o osoby, které toho času nejsou registrovány v centrálním registračním systému.

Zájemci o očkování ať se hlásí na email medirad@email.cz

Jelikož Vás budeme zadávat do rezervačního systému my, tak nezbytnou součástí Vašeho emailu/zprávy musí být Vaše celé jméno a příjmení, datum narození, bydliště, kontaktní mobilní telefon a email.

Jakmile budou vakcíny u nás naskladněny, tak Vás budeme se sestřičkou o tom informovat a pozveme Vás na konkrétní termín, kdy provedeme očkování.

Podrobnější informace k očkování vám poskytne ordinace MUDr. R. Olejníka na www.medirad.cz nebo na tel. čísle: 515 257 284.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Manuál MZ: Jak se přihlásit na očkování proti covidu:

Přihlásit se můžou rizikové skupiny, jako jsou lidé starší 70 let, zdravotníci, učitelé a další pracovníci školských zařízení. Přednost při očkování se určuje podle věku, ne podle pořadí registrace.

Lidé si můžou vybrat, jestli si chtějí pro vakcínu dojet do krajského očkovacího centra (např. ve Znojmě u zimního stadionu), nebo ke svému praktickému lékaři.

K praktikovi stačí zavolat, on své pacienty přihlásí do systému sám. Někteří lékaři volají pacientům sami a zjišťují, jestli mají o vakcínu zájem. Tak tomu je u lidí nad 80 let i v Božicích.

Pozor: Člověk se může přihlásit k praktikovi, poté si to rozmyslet  a přihlásit se do očkovacího centra. Opačný způsob není možný! Kdo je jednou přihlášený do očkovacího centra, nemůže se už přihlásit k praktikovi.

Když na pacienta vyjde vakcína značky, kterou nechce, může ji odmítnout. Musí ale počítat s tím, že se "ve frontě" zařadí zase na její konec! Momentálně jsou v EU registrovány vakcíny tří značek, a to AstraZeneca (tu dostávají praktici), Moderna (tu třeba dostali zájemci od krajského mobilního očkovacího týmu v božickém pečovateláku) a Pfizer/BioN-Tech.




Žádné komentáře:

Okomentovat