neděle 1. května 2016

Čarodějnický průvod, vatra na hřišti, mažoretky a ohňová show

Pan starosta dohlíží, aby
čarodějnice dobře hořela
Od obchodu z Křídlovic na božické hřiště zamířil lampionový průvod malých čarodějů a čarodějnic v sobotu večer. Na hřišti už čekala víc než týden pěkná vatra i s čarodějnicí na vrcholu. Připraveno bylo ještě jedno menší ohniště na opékání špekáčků. Vše naservírováno na stříbrném podnose, jak už to dneska musí být, aby si nikdo nestěžoval.


Za odměnu dostal každý, kdo přišel v čarodějnickém svítící náramek, dárek koloniálu Bernard. Věřím, že si nikdo nešel dvakrát. Občerstvení zajišťovali hasiči, někteří též stylově odění. Reprodukovaná hudba lákala k tanečním produkcím a pak přišly na řadu "svítící" mažoretky. bylo to pěkné, škoda jen, že zhasla úplně všechna světla a nešlo dost dobře fotit .... Všichni si pak počkali na vyvrcholení "čarodějnické show" v podání dvojice ohňostrojců ze skupiny PoiHypnotikShow. Nezklamali ani letos a jejich umění odměnil zasloužený potlesk.
Dal jsem si bramboráčky, klobásu a šel jsem spát. Tak jako určitě všechny děti. jak dlouho se na hřišti veselili dospělí jako bývalo dříve dobrým zvykem, nevím. Kytaru jsem neviděl ani jednu ...

                             (lan)




























































To nejlepší nakonec :-) ...

1 komentář: