úterý 27. února 2018

Božická stopa na 26. Mistrovství ČR žactva v halové lukostřelbě Humpolec

Na 26. Mistrovství ČR žactva v halové lukostřelbě Humpolec 2018 (24.-25.02.) jsme i letos měli několik želízek v ohni. Soutěže se zúčastnili za Znojemsko 2 kluby a to LK Znojmo a LO TJ Sokol Šanov. Žáci naší božické školy soutěžící za LO TJ Sokol Šanov jsou v kategorii starší žáci reflexní luk Matěj Fučík, starší žákyně holý luk Veronika Zoufalá a mladší žáci reflexní luk Noe Fabian Bernard.


A podařilo se reprezentovat skvěle náš region, protože Veronika Zoufalá z LO TJ Sokol Šanov skončila v jednotlivcích starší žákyně holý luk na krásné ( jako naši hokejisté na olympiádě ) bramborové medaili, Michaela Adámková za LK Znojmo mladší žákyně reflexní luk na 2.místě, Tadeáš Paleček za LK Znojmo mladší žáci reflexní luk na 3.místě a Lucie Klepáčková za LO TJ Sokol Šanov mladší žákyně reflexní luk na 4.místě.
Za družstvo mladší žáci reflexní luk skončili na 3. místě za LO TJ Šanov Lucie Klepáčková, Patrik Weiser, Daniel Kovář a Noe Fabian Bernard a na 1. místě LK Znojmo v podání Michaela Adámková, Eliška Larvová a Tadeáš Paleček.
Tak snad se tento trend udrží a bude o lukostřeleckém sportu a skvělých výsledcích našich lukostřelců slyšet stále více.

                                                                                                    BoB





Žádné komentáře:

Okomentovat