neděle 25. února 2018

Turnaj jsme zahájili porážkou

Vedoucí mužstva Michal měl dneska
tváře ošlehané větrem i mrazem
Hráli jsme dobře, ale  od začátku si to Bruno se sestavou tak nějak míchal, že jsme žádný moment nehráli v té nejsilnější.
Božice - Hrádek 1:2 (1:1). Náš vedoucí gól dal Vrbič.


Hráli jsme prý docela dobře, nějaké lapsy se samozřejmě vyskytly, ale celkový dojem byl dobrý. Stínem zápasu bylo "koleno" Jury Pavelčíka. Vedoucí gól dal Vrbič po "haluzové" akci, ale dobře se zorientoval - a byl z toho gól! "Haluzový" gól jsme ale taky dostali. Ovšem v osmistupňovém mrazu se není co divit!!! Vojta padl po střele snad z 25 m k zemi a míč zaplachtil do brány .... Stav 1:1 zůstal až do poločasového hvizdu sudího.

Prostřídali jsme všech 18 hráčů, kteří dneska byli připraveni. Já je fakt všechny obdivuju, protože v takových podmínkách se fotbal hrát snad ani nemá.... Ale je to jejich věc!!! Výborný prý byl Prochy, bojovný Zlatan, všude byl Čudl ("brousil lajnu"), který se vehementně snažil  odvrátit přísně nařízenou penaltu, která rozhodla zápas. Potěšil taky Peťa Řihák, který na kraji obrany odehrál celých 90 minut... Stěžejním hráčem byl opět Lovec, to je skutečná posila pro jaro!!! Chyběl dneska ze studijních důvodů Martin Šeda, taky Pvel a Žapík. Na druhou stranu si za nás zahrál Roman Šálek .... Výborný byl Kamil na stoperu .... Ovšem taky jsme zpackali jednu akci, která mohla rozhodnout: Vyrazili jsme tři na jednoho, ale Bojara jsme nakonec vystavili do ofsajdu.... No jo, i to se stane.

Příští sobotu v 10 h proti Březí už se snad i my "staříci" vypravíme povzbudit naše barvy!!! Šálu mám připravenou....

Do jarní sezóny odhlašujeme tým dorostu a dva z dorostenců - Peťa Kašpírek a Messi - to na půl roku zkusí v Novosedlech. O uplatnění dalších se bude jednat.

        (/lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat