sobota 10. února 2018

Která maškara byla na fašanku nejlepší?

V této chvíli nevím, která maškara získala největší sympatie hlasujících návštěvníků sobotního večerního fašanku v Božicích. Masek se během hodiny nakonec objevilo o něco víc, než jich defilovalo při úvodním představování.


A stejně tak i návštěvníků, jejichž počet se ve chvíli, kdy jsem z kulturáku odcházel, blížil 250 platících. A to bylo v 21:15 h a ve dveřích jsem se potkával s dalšími nově příchozími, což dokládají i závěrečné fotografie.
Nálada byla veselá, obsluha u tří výdejních míst - bar a výčep na pití a malá výdejna na jídlo - se měla co otáčet a kapela Free Band rozparádila tanečníky hned od prvního tónu.
Půlnoční překvapení připravili tentokrát hasičky. Pokud mi někdo pošle foto, přidám je. A stejně tak nechybělo tradiční pochovávání basy v režii faráře Pepy. Ani z tohoto aktu foto nemám. Když nějaké dostanu, rád je přidám.
Letošní božický fašank se tak stává minulostí a hasiči již mají připravený scénář toho příštího. Z toho, co jsem zaslechl, se určitě máme zase na co těšit. Změna by se měla dotknout hlavně dopolední a odpolední pochůzky masopustních maškar po vesnici. A božičtí hasiči své slovo vždycky dodrží!

                      (lan)





































































1 komentář: