pátek 9. února 2018

Kulečník: Kdo získá Starostův pohár(ek)?

Stav 8.2.2018
My, kteří se staráme o hladký průběh tradičního turnaje v kulečníku, jsme po roce opět získali významného sponzora akce. Vítěz základní části tak získá nejen nejvýhodnější pozici v "pavouku", ale taky příjemné materiální ocenění - "Starostův pohár(ek)".


Závěrečné boje tak získávají nejen na dynamice a bojovnosti, ale taky by měly v zúčastněných probudit skrytý Pavlovův reflex. Loňský ročník měl dostatek sluníčka a určitě bude vítaným oceněním bojovnosti, šikovnosti a taky trošky toho štěstíčka.
Jenom požádám hlavního organizátora Luďu, aby mně dal zavčas vědět, až bude základní část ukončená, abych mohl domluvit slavnostní předání a pořídit fotografii do památníčku. Tu má ode mě vítěz a pan starosta jako bonus! :-)

Možného držitele Starostova pohár(k)u můžeme hledat mezi čtveřicí těchto hráčů: Jara, Jiří, Ludva a Luděk. Největší zdržení má zatím Jara, kterému zbývá odehrát plných devět soubojů! Jura má před sebou půl pětky a Ludva poslední triádu. Luděk již dohrál a čeká...! Jeho 24 bodů je zatím hranicí úspěchu! Tak pánové: Kdo dá víc?

                                  (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat