neděle 4. února 2018

Fotbal: První jarní příprava s výborným soupeřem

Zdeněk snižuje na 3:8
První přípravák na jaro domluvil trenér Bruno doma u piva. Velmi dobrý soupeř ukázal, že to se záchranou v krajské soutěži myslí vážně a hrál s maximálním nasazením a lehkostí. Právě tím nás předčil a zaslouženě zvítězil.
Příprava: Božice - Hevlín 3:8 (1:4). Naše branky: Honza Szabó, Kamil Kalina a Zdeněk Chrenovský.


Než jsme do Hrušovan dojeli, už jsme prohrávali 0:1. Postupně se skóre navyšovalo v náš neprospěch až na 0:4. V 38´ však ukázal pěknou akci Lovec a Honza Szabó snížil na 1:4. Do druhé půlky jsme vystřídali  a v průběhu hry ještě dvakrát. Hra se přesouvala více na naši půlku a náš hrotový hráč Bojar se s míčem prakticky nepotkal. Přesto jsme právě po faulu na Bojara v 72´ snížili z penalty na 2.7. Úspěšným exekutorem byl Kamil. A nepříznivé skóre nakonec utlumil krásnou hlavičkou Zdeněk po rohovém kopu Lukáše.
Celkově musíme konstatovat, že to byl náš první ostrý start na jaře a trenérovi ukázal, jak na tom jednotliví hráči jsou s kondičkou i technikou. Soupeř nás dneska přehrál na všech postech. I tak se mi naši líbili za bojovnost a některé z nich si troufnu vyzdvihnout: Kamil, Lovec, Pavel, pochválil bych i Zdeňka a v brance zachraňoval, co se dalo, "záskok" Pumpido. Nehráli nemocní Kája a Žap a taky Vojta, který byl na horách.
Naše sestava: Michal Hrubý - Broněk Horáček, Kamil Kalina, Pavel Michalovič - Zdeněk Chrenovský -  Honza Kudlička, Jura Pavelčík, David Mlčúch, Lukáš Hrobár - Evžen Egner, Honza Szabó. Střídali Bojar a Messi. Trenér Broněk Juřica.
                                     (lan)



























3 komentáře:

  1. Hned jsme to schytal: To nebyl Hevlín z I.B, ale Höflein an der Thaya in Niederösterreich! Jednoduše: z kádru současného Hevlína byli tak tři-čtyři hráči. Zbytek hraje vyšší krajské soutěže v Dolním Rakousku. Takže klobouk dolu před našimi borci!!! Netušil jsem, že česko-rakouská integrace už tak postoupila. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano pane Nevrkla toto je pravda jsem rád že jste to tam dopsal!

    OdpovědětVymazat
  3. Z kádru Hevlína jich bylo devět,zbytek byli kluci co hrají v rakousku.

    OdpovědětVymazat