úterý 27. února 2018

Kino hraje!

Doufám, že na mysli je božické Marta a že sobotní akce 3.3.2018 KINO HRAJE bude slibovaný mazec. Ostatně tak jako vždycky všechno v božickém kině.


                   (lan)

8 komentářů:

  1. Čím chcete ten chlaďák vytopit?Tady někdo ztratil rozum!

    OdpovědětVymazat
  2. To asi nebude tvůj problém, rejpale. Místo aby jste byli rádi, že někdo něco dělá pro ostatní tak jen blbý připomínky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda že v kině je zima normálně natož v takových mrazech.Ale snad se to vytopit podaří.a blbý připomínky to nejsou je to určitě názor někoho kdo tam už byl a ví že tam opravdu zima bývá

      Vymazat
  3. Souhlasím,kluk se snaží,baví ho to ,dělá to zadarmo a vždy se najde nějaký hnidopich co dokáže akorát kritizovat a vzít chut´do práce.Se teple oblečte a běžte se podívat jestli máte zájem,nebo radši zustańte doma a nehańte práci druhých.Ivane nenechte se odradit,fandíme vám.

    OdpovědětVymazat
  4. Ivana nikdo nekritizuje. Za svou nadšenou a obětavou činnost si zaslouží jen a jen pochvalu. Budova ale někomu patří a vlastník objektu se už dávno měl postarat o to, aby se v kině topilo odpovídajícím způsobem, nejlépe plynem, aby se budova dala temperovat. Většina akcí se zde vesměs odehrává v zimním období. Když už jsme podpořili zachování kina jako společenského místa, tak se postarejme o jeho kvalitní zázemí. Není to totiž jenom o tom nešťastném topení. (lan)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem straaasne ráda, že v kině je zase akce. Půjdeme celá rodina a ten kdo byl v kine, když se rozsvěcovala kaplička, tak vi, že Ivánek to zařídil parádně. Bylo opravdu teplo. Myslím si ,že když se podporují všichni v obci, hasiči,vinaři, fotbalisti, rybáři, tak proč ne kino. Buďme pyšní na to, co nemá nikdo z okolních obcí a tím je kino. Ať se na to podíva vedeni obce objektivne, a udělá neco pro kino. Nemusíme mít že všeho jen prachy.... Ivánku jsi dobrej a děkujeme, že se snažíš. Ať se ti vše daří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než jsem stihla napsat, řekla jste to tu za mě. Díky za tyhle akce. A komu se to nelíbí, ať sedí doma u televize a nereje. Rejpalové tam nikomu chybět nebudou:) Hana Koledová

      Vymazat