sobota 25. srpna 2018

Dobrý fotbal, ztratili jsme první body (+ foto)

Micmanice potvrdily své letošní ambice a my jsme poprvé narazili na kvalitního soupeře. Naopak úplnou záhadou zůstává, proč hlavní sudí J. Peřinka st. ukončil zápas v 86´ a do zápisu uvedl 45+2. Divili jsme se my, divili se i domácí fanoušci. Možná je to i tím, že v Micmanicích nemají ani v roce 2018 světelnou tabuli. Pane starosto Strachotic, neuděláte s tím v rámci předvolební kampaně něco? :-)
III.A tř.: Micmanice - Božice A 2:2 (2:1). Naše branky dali Adam Švejda (z pen.) a Pavel Ležák.


Nastoupili jsme ve velmi silné sestavě: Michal Hrubý - Jiří Pavelčík, Kamil Kalina, Pavel Michalovič - Zdeněk Chrenovský - Jan Kudlička, Adam Švejda, Karel Vávra, Lukáš Soukup - Pavel Ležák, Evžen Egner. Střídali: Roman Šob, Lukáš Hrobár, Jan Szabó.

Domácí nás v první půlce zaskočili velmi důraznou aktivní hrou a dá se říct, že skóre odpovídalo předvedené hře. Navíc obě naše branky patří do kategorie těch lacinějších..., i když ta druhá byla pohledná (bohužel do naší sítě). Nedařilo se nám dostat za obranu a nehráli jsme přes krajní zálohu. Domácí chodili do chlapa i za cenu faulu, dobře věděli proti komu hrají a vykoledovali si řadu žlutých karet. A na řadě hráčů domácích bylo patrné, že mají zkušenosti z vyšších soutěží ....
Pěkné momenty u nás předvedl Lopík, poprvé už v 5´, stál u našich obou branek (po faulu na něho srovnal Adam z penalty) a několikrát si vysloužil náš potlesk i pochvalu spoluhráčů. Pumpido přes dvě inkasované branky byl naší oporou a třeba v 37´ vytáhl jistý gól na roh!!!
Ve druhé půli oživil naši hru Lukáš Hrobár, který vystřídal zraněného jmenovce Lukáše Soukupa. Tento moment asi přispěl i k tomu, že se nám podařilo v 65´ Lopíkem vyrovnat na 2:2. A věčná škoda, že stejný Lopík v 66´v gólovce přestřelil ... Poslední naši brankovou příležitost měl opět Lopík po centru Karla v 81´. Odměnil ho potlesk, ale gól by se nám hodil víc.
Chvílemi ožili i domácí a tak byla věčná škoda, že hlavní rozhodčí ukončil zápas o čtyři minuty dřív! Možná sebral nám nebo i domácím (?) body!
Zápas velmi dobré úrovně snesl ta nejpřísnější měřítka okresního přeboru!

                                                         (lan)












































Žádné komentáře:

Okomentovat