neděle 26. srpna 2018

PRO BOŽICE: Jdeme do toho s chutí a elánem

Čas fakt oponou trhl, kandidátky do komunálních voleb byly podány a schváleny. Horké srpnové dny nejsou zdaleka nejideálnější dobou na nějaká bombastická prohlášení a výzvy a nepochybně vhodnější je dávat si všeho s mírou. Zbývá 40 dní do voleb.


Tak je třeba této době přiměřené představit postupně naši kandidátku, která vám nabízí známé božické osobnosti. Známé z různých úhlů pohledu, z různých profesí, koníčků, aktivních a úspěšných na poli podnikání i svých zálib. A taky z veřejné činnosti.

Letošní kandidátku PRO BOŽICE vedu po letech opět já. Jmenuji se Ladislav Nevrkla. Do Božic jsem přišel v roce 1981 jako učitel, po roce 1990 jsem 15 let pracoval jako ředitel na dvou základních školách. Všechny získané zkušenosti jsem zúročil v současné pracovní pozici vedoucího sociální pobytové služby. Mým celoživotním koníčkem je historie a taky to, odkud mě řada z vás zná už skoro 30 let, novinařina a publicistika. Znají mě božičtí fotbalisté i hasiči. Vše pak nějak zákonitě vrcholí v mém blogu ProBožice (http://probozice.blogspot.com/), který píšu od roku 2006 a na který -  věřím že rádi - zabrousíte semo tamo i vy. Tak ho sledujte i nadále. Vždycky budete vědět o Božicích o něco víc i něco navíc.

 V dalších příspěvcích budou postupně představeni další kandidáti, tak abyste věděli, koho volíte.

 A nezapomeňte: Kandidáti sdružení PRO BOŽICE jdou do toho spolu: JEDEN za všechny a VŠICHNI za jednoho. Proto volte CELOU naši kandidátku PRO BOŽICE  zaškrtnutím "okýnka" před názvem naší volební strany PRO BOŽICE. Na volebním lístku se musí zaškrtávat křížkem!



 Osud tomu chtěl, že našemu volebnímu heslu odpovídá i nalosované číslo kandidátky PRO BOŽICE, a to číslo JEDNA. Proto budeme na volebním lístku, který na přelomu září a října obdržíte každý do své domovní schránky, v prvním sloupci


                                                                                                             (lan)













Žádné komentáře:

Okomentovat