neděle 26. srpna 2018

IV. C tř.: Překvapení se nekonalo

Premiéru v novém ročníku IV.C tř. mají za sebou hráči TJ Sokol Božice B. Na domácím hřišti zdolali nebezpečné Čejkovické Kohouty 3:2.
IV.C: Božice B - Čejkovice 3:2 (3:1). Naše branky dali Luboš Šenkeřík, Lukáš Soukup a David Švejdík.


Domácí kapitán Tomáš Rauš přivedl na hřiště silný tým a ten už v 1. půli rozhodl o našem vítězství. Vedli jsme gólem Ludwy z 22´, ve 30´srovnal na 1:1 Vlasta Žilík. Rozhodnutí přišlo v rozmezí tří minut mezi 35 - 37´, kdy o našem vítězství rozhodli Lukáš Soukup a Žap.
Hosté sice v 50´ snížili Pavlem Mlčúchem na rozdíl jediného gólu, vyrovnat se jim však nepodařilo. Čejkovický kapitán Zlatan tak musel ve svém staronovém dresu zkousnout na úvod porážku.

Ve stejné soutěži utržily krutou porážku 0:10 domácí Lechovice v zápase s Jaroslavicemi B.
Podobně v okresním přeboru musejí první porážku zkousnout dosud suverénní Dobšice B. Prohrály dost nečekaně v Hostimi 2:1.
V naší skupině III.A pak zcela nečekaně klopýtly Chvalovice, které doma prohrály s Vrbovcem. A vzhledem k tomu, že Přímětice B měly volný los udrželi jsme se na čele soutěže. Kluci, díky za obrovské nasazení a bojovnost!!! :-)

           (lan)

2 komentáře:

  1. Zdravím,myslím že titulek nezodpovídá dění na hřišti,dle mě mohli vyhrát oba týmy a remíza by tomu slušela asi nej.Na 4.třídu to byl super zápas.Ale Žampa gol byl ukázkový.
    Mirek Studénkla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemohl jsem se včera zápasu zúčastnit, takže díky za upřesnění.

      Vymazat