pátek 24. srpna 2018

Průtah Božicemi pod velkou zátěží

Jedním z témat, které budou ve volebním programu volební strany číslo 1 nazvané PRO BOŽICE (L. Nevrkla, R. Turoň, T. Rauš, M. Kročil, J. Zatloukal, J. Pavelčík, J. Kudlička a osm dalších kandidátů), je i řešení oprav velmi zatížených komunikací, které jsou zároveň páteřními silnicemi v obci.
Jedná se o úsek od kruhového objezdu kolem Hostince u Kudličků až k mostu přes Jevišovku u myslivecké klubovny a pak o silnici od kruhového objezdu směrem do Křídlovic kolem kulturního domu, kláštera, kostela a fary, křídlovické návsi, kolem zrcadla, hasičské klubovny (staré křídlovické kovárny) na konec obce, kolem Kohoutího (pašijového) kříže až ke křižovatce s cestou od Zámlýní.
Víme, že je to velký krajíc, ale je třeba do něj kousnout a pokusit se aspoň část tohoto rozsáhlého a nákladného projektu realizovat. Nepochybně se musí začít silnici č. 397 od kruháku k Jevišovce. Jednou se tato ulice bude jmenovat třeba Brněnská!!!
O tom, že zde každou chvíli musí projíždět i těžká technika, jsem se v poslední době přesvědčil několikrát. Bránit průjezdu je nesmysl. Opravit komunikace a vybudovat kolem nebezpečných úseků nové chodník, to je naopak naše povinnost. Povinnost každého nového obecního zastupitelstva.

                                           Ladislav Nevrkla, lídr kandidátky č. 1 PRO BOŽICE



A tento "val" se zábradlím bude
taky třeba opravit...

Žádné komentáře:

Okomentovat