pondělí 27. srpna 2018

Fotbal: Chybičky se vloudí

Nerad bych, aby těchto pár postřehů bylo bráno vážněji, než jsou myšleny a napsány. Na druhou stranu je teprve začátek sezóny a tak lepší je připomenout teď, než plakat nad rozlitým mlékem po skončení sezóny.



Při našem prvním domácím utkání "Áčka" jsem nenašel ve skladu oranžovou prodlužovačku ... Sám nevím proč.  Díky B. Bernardovi byla nakonec k dispozici opravená aparatura. Snad s ní budeme zacházet jemněji a opatrněji než s těmi předešlými.
V zápase v Micmanicích nás fanoušky zarazilo, že na čarách mávali jenom domácí asistenti. Že se hlavně v první třetině vyznamenával ten v naší útočné fázi, ani nikoho nepřekvapí.... A Lopíkova šance v závěru po ukázkové akci Lukáše Hrobára zastavená praporkem byla hodně silnou kávou i pro otrlé ... Spíš nás zarazilo, proč nemával nikdo od nás?
Na zápase Božice B - Čejkovice došly baterky v ovladači.... Možná jsem ho minule nevypnul, nevím. Raději se však Bohunce, která ho měla na starosti tuto neděli, omlouvám ...
Jestli ještě někdo víte o něčem, co se týká fotbalu, mluví se o tom v zákulisí a my bychom to mohli vědět, tak prosím. Názorové fórum je otevřené!

        (lan)



4 komentáře:

  1. Škoda..... Holkám chci poděkovat za podporu a pomoc! Především však své ženě, která místo výletů, tráví náš volný čas se mnou na hřišti .. 😘

    OdpovědětVymazat
  2. Pane Nevrklo. Asi nemával nikdo, protože se klukům nechtelo, třeba to nikdo z nich neumí a nebo se bojí, že to zkazí klukům na hřišti. Nás, kteří jsme ochotni dělat pomezniho je málo a taky máme své aktivity mimo fotbal. Já s brachou jsme původne na fotbal ani nechtěli jet, takonec jsem tam dorazil chvíli po zacatku. Není to jen o členech A a mužstva, můžete pomocí i vy fanoušci, nikdo vám v tom nebrání přece. Osobně si myslím, že je nejjednodušší to rozmáznout na veřejném webu, než se trošku zaangažovat. Tímhle rypáním problém nevyřešíte...Michal Topolčan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotbalu fandím . Kluci jen tak dál . A přeji vám aby vše bylo při každém zápase v pořádku . Ona se někdy chybička vloudi.. Je to lidské :)

      Vymazat
    2. Ano, taky to tak beru. Míša má pravdu a role pomezního je nevděčná. Srdcařů jako jsou všichni Topolčanovi a fanynky Božic si velice vážím, takových lidí není nikdy dost. (lan)

      Vymazat