čtvrtek 2. srpna 2018

Sdružení PRO BOŽICE podalo kandidátku

V úterý 31.7.2018 do 16 hodin museli být podány kandidátky do letošních obecních voleb. Sdružení PRO BOŽICE nebude ani tentokrát ve volebním klání chybět. Náš volební zmocněnec ji podal již v pondělí 30.7.2018


Rád bych poděkoval vám všem, kteří jste připojili svůj podpis na petici, kterou všechny volební strany vyjma komunistů, musí sbírat a přiložit ke kandidátní listině. My jsme podpisů nasbírali daleko víc, než byl předepsaný počet 109. Tímto taky děkuji svým kolegům a kolegyni z naší kandidátky, kteří toto sbírání podpisů zajišťovali.
Při odchodu k hrušovanské kanceláře jsme se potkali se zástupci další božické kandidátky a podle předběžných informací by se letos v Božicích mělo o 15 mandátů členů zastupitelstva utkat celkem 5 kandidátek. Vše bude zveřejněno až po kontrole a definitivním potvrzením registrace jednotlivých volebních stran.
Dva měsíce teď máme všichni kandidující na to, abychom se vám představili. 5.a 6.10.2018 pak svými hlasy rozhodnete o tom, kdo bude další čtyři roky o životě v naší obci rozhodovat.

                                        (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat