sobota 5. května 2018

Na Únanov s Raketou na Mars

Obě úvodní branky Únanova dal Martin
Vlk (první zprava). Pozor na něj!!!
Novou bojovou předzápasovou píseň si vybrali hráči našeho "Áčka". Již v neděli jim pustím dávný hit naší krajanky Věry Špinarové Raketou na Mars.
OP: Božice A - Únanov A  NE 6.5.2018, 16:30 h, hřiště Božice


Kdo pochybuje, že je Věra Špinarová naší krajankou, tak vězte, že její rodiče byli Volyňští Češi, kteří se po roce 1945 vrátili do země svých předků a část z nich se usadila na jižní Moravě, hlavně v Olbramovicích a okolí. Špinarovi se usadili ve Cvrčovicích a část rodiny zde stále žije. V rámci náboru do hornictví v 50. letech se rodiče Věry Špinarové odstěhovali do Ostravy a tak se Věra Špinarová vždy považovala za ostravskou zpěvačku. Je však i naše a my se k ní jako správní Jihomoravané hlásíme. Třeba naší novou fotbalovou hymnou. A taky jistě víme, že tento song neodmyslitelně patří k mistrovské brněnské Kometě! A i my přece chceme být takovou fotbalovou "kometou"!

Únanov jsem dneska viděl na vlastní oči a je to soupeř velmi silný a velmi nebezpečný. Shlédl jsem jenom první půlku utkání Únanov - Hostim, ale i to mi stačilo. Když jsem pak v podvečer zjistil, že domácí svého soupeře rozdrtili 9:1 snad mě to ani nezaskočilo. Máme se v neděli 6.5.2018 od 16:30  hodin na našem hřišti na co těšit.
Nejlepšími a nejnebezpečnějšími hráči bylo trio Martin Vlk (č.10), Jiří Dočekal (č.15) a Roman Čapoun (č. 16). Dali dohromady 6 branek, každý po dvou.

         (lan)











1 komentář:

  1. Nominace na zápas: Čábo, Jambo, Kaka, Zdenda, Bojar, Zlatan, Lukáš H., Jura, Šális, Vrbič, Čudl, Špáca, Honza Sz. a Čopek!

    OdpovědětVymazat