pátek 25. května 2018

Poslední květnový víkend začal v Božicích nadějně

Pátek má v kalendáři nezpochybnitelné místo: je vstupní branou do víkendu, na který se všichni těšíme. Dnešní pátek začal navýsost šťastně: Po sedmé hodině ranní kap kap - až toho do deseti hodin dopoledních nakapalo 25 mm!!! Letošní rekord.


Díky tomu nebyly dokončeny některé akce, které dokončeny být měly: část nového chodníku v blízkosti Hostince u Kudličků a zbývající část střechy na božické faře.
Déšť pomůže úplně všemu: dozrávajícímu ovoci (jahodám, raným třešním), raným bramborám a vím já čemu všemu... U Branišovic už prodávají i meruňky, ty ale asi nebudou moravské...
A co s načatým pátečním večerem? V kině Marta dávají vynikající film Dunkerk, já se chystám na Noc kostelů do Lechovic, fotbalisté na trénink, další z nás ke kulatému stolu a někdo si zapne telku a shlédne nějaký vynikající film. Tam však vidím v nabídce všech běžných televizí velký problém a koukatelné není prakticky nic. Programový odpad na všech kanálech TV Barrandov zdárně následují i všechny další stanice... MS v hokeji už skončilo a než za necelý měsíc začne to fotbalové, budeme raději něco dělat venku. Tam se vždycky něco najde.

                                       (lan)


Najdete chybu?






Žádné komentáře:

Okomentovat