sobota 26. května 2018

Fotbal: Kluci, pošlete na zteč kapitána s Bojarem

Po vítězství nad Jaroslavicemi A
Dalším atraktivním soupeřem našeho Áčka v závěrečných bojích okresního přeboru bude v neděli 27.5.2018 mužstvo FK Práče. Dá se očekávat kvalitní fotbal a boj o každý metr pěkného práčského fotbalového stánku.
OP: Práče A ‐ Božice A  NE 27.5.2018 16:30 h, HR: Novák  AR: Kříž   Fiedler


My jsme v posledním zápase zdolali po boji Jaroslavice 3:2, i když jsme v 52´ vedli už jasně 3:0. Práče odjely s prázdnou z Hostimi, kde ještě v půlce vedli 1:2.
Zatímco nám se marodi vracejí pomalu do hry, marodka Práčí je podle našich informací početnější a početnější. A můžeme potvrdit, že po zápasech s Hostimí se marodky všech mančaftů rozšiřují. Musím se našeho Libora pozeptat, jakou to ordinují Hostimákům "meducínu", že své soupeře kosí jako morová epidemie! :-(. Práčákům bude taky citelně chybět vyloučený Roman Kosec, který má distanc na 5 zápasů od 2.5.2018.
My doufám pojedeme v maximální možné sestavě odpovídající posledním dvěma zápasům.

Jenom dost velká část božických fanoušků posílá stavitelům našeho "nároďáku" hlasitý vzkaz: Poslední dva zápasy ukázaly v čem je naše síla a taky to, že "vozovou hradbu" máme kvalitní a silnou. Jenže na "Žižkově válečném voze" byli taky sudličníci, kopiníci a práčata! "Práčata" budou naším soupeřem :-) a budou do nás šít ze svých praků ze všech pozic, nejlépe z nějakého brejku! Ale to si na nás nepřijdou! My však potřebujeme dva úderné hroťáky. Jednoho už jsme šikovným promyšleným tahem našli a poslali ho s kapitánskou páskou do čela našich vojů. K němu hledáme pohotového neohroženého střelce. A "my z venku" si myslíme (my to samozřejmě víme :-) ), že je potřeba nasadit razantního střelce nejvyššího kalibru, a tím je v současné době náš BOJAR!
Kluci, pošlete na zteč kapitána Zdenála s Bojarem!!! My jim věříme!!!

           (lan)

7 komentářů:

  1. V sobotu 26.5.2018 se hraje na hřišti v Božicích zápas IV.C: Božice B ‐ Hrabětice  SO 26.5.2018 16:30 Krula 

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes opět čepované pivo!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím že bojara by nemělneměl nastoupit. Nedaří se mu

    OdpovědětVymazat
  4. Honza szabo je teď lepší varianta než bojar. Nechápu jak to můžete napsat aby nastoupil. Nedaří se mu.

    OdpovědětVymazat
  5. Práčská opora Roman Kosec bude moci nastoupit, jelikož byl jeho trest byl ve čtvrtek rozhodnutím DK změněn na podmínku.

    OdpovědětVymazat
  6. OP: Práče - Božice 2:2. Naše branky dali Zdenal a Bojar. Co jsem říkal? Na zteč pošlete kapitána s Bojarem!A kluci nám udělali radost. Aspoň malou...:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Skoda. Bez treninku dochází v každém zápase klukům síly. Mohlo být o pár bodů víc. Ale bod dobrej kluci. Za boj až do konce palec hoře ;) Michal T.

    OdpovědětVymazat