pátek 18. května 2018

V neděli přivítáme Jaroslavice. Benfika v sobotu do Práčí

Nedávno jsme na našem hřišti sledovali napínavý zápas obou Benfik ve IV.C tř. a už tu máme zápas daleko důležitější. Naše "Áčko" přivítá v neděli odpoledne na našem hřišti tým Jaroslavice A. My se rveme o každý bod, Jaroslavice už jsou v klidu v horní části tabulky s 31 body na 6. místě.


Když si však vzpomeneme na podzimní utkání v Jaroslavicích, zrovna radostné vzpomínky se nám nevybaví. Uvidíme, v jaké sestavě se představíme, záleží na tom samozřejmě velmi, neboť od přítomných hráčů se bude odvíjet jejich rozestavení na posty. Kdyby se mohla opakovat sestava z posledního zápasu v Hostěradicích, vůbec bychom se nezlobili.

  Zápas bude řídit jako hlavní Koudela.

V posledním kole hostily Jaroslavice Hostim a zvítězily 5:3. Dvě branky dal zkušený Holcmann (č.10), jehož si velmi dobře vybavuji z našeho posledního utkání. Ten nás taky hodně potrápil a jeho tah na branku připomínal hostěradického Krulu. To jsou parní válce, které je obtížné zastavit. Teď se o to musíme pokusit, jinak ....

IV.C: Práče B - Božice B SO 19.5.2018, 16:30 h, hřiště Práče

A Laďa drží novou soupravu:


                         (lan)

6 komentářů:

  1. Čopek už si letos ze zdravotních důvodů nekopne, ale hrát by měl Lovec a věřím, že i Čudl. A Benfika má nové soupravy.

    OdpovědětVymazat
  2. IV.C: Práče B - Božice B 1:0. Branku dal v 68´ Slavomír Trochta (44 let).

    OdpovědětVymazat
  3. OP: Bozice A - Jaroslavice A 3:2 (2:0). Branky: Evžen Egner, Jan Kudlička, Zdenek Chrenovsky. Vedli jsme už 3:0.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do zápisu sudí uvedl jako střelce branky Kamila namísto Zdeňka, prý to má tak nahlášené ... nemělo cenu se s ním přít ... Hlavní jsou 3 body !!!! JČ

      Vymazat
    2. Mrknu na foto, pokud jsem je pořídil v tom okamžiku! :-)))) To bude v tom případě pro Kaka drahý!!!!:-))))

      Vymazat
    3. Jinak: Jsme dneska v euforii po našem zaslouženém vítězství (i s těmi nervy) a psát report o našem mači s Jaroslavicemi budu až ráno! Teď se dívám na finále MS v hokeji!!! Ale na naše kluky jsem dneska hrdý!!! :-))))))))))

      Vymazat