čtvrtek 14. ledna 2016

Florbal. Vánoční turnaje s účastí našich florbalových nadějí Fbc Panthers Božice

Před vánočními prázdninami a během nich se naši mladí florbalisté zúčastnili dvou turnajů. Podrobné informace i s fotogalerií najdete na http://www.panthersbozice.cz/products/vanocni-turnaj-priprava-a-elevove/ a http://www.panthersbozice.cz/products/vanocni-turnaj-dorost/


Poslední větší akcí byl pro naše dvě nejmladší kategorie Vánoční turnaj, který se odehrál na domácí půdě 12. prosince 2015.

Nejdříve se na palubovce břežanské sportovní haly představili nejmenší, aby v zápasech a dovednostních soutěžích svedli boj o zlaté medaile. Počtu bodů potřebného k této odměně dosáhli všichni přítomní. Pohár za nejvíce obdržených bodů pak získal Robík Turoň.

Kolem desáté hodiny se v šatně skupinka nejmladších promísila se skupinkou třeťáků. Chvíli nato dorazilo i družstvo z Břežan. Naše dva týmy společně s břežanským odehrály dvě kola turnaje o zlaté, stříbrné a bronzové medaile. Mezi utkáními byly připraveny dovednostní soutěže o zlatý pohár.

Božice 1 - Kapaňa, Kopecký, Kuřák, Sadílek, Urban
Božice 2 - Dvořák, Jírovec, Solař, Šiko, Šubrt
Břežany - Gambasová, Gregr A., Gregr S., Šrajer, Švejdík

Na prvních dvou místech skončily naše dva týmy, na třetí pozici tým z Břežan. Nejvíce bodů v dovednostních soutěžích se společně s pohárem podařilo získat Filipu Dvořákovi.
Břežanští hráči si za svůj zlepšující se výkon a bojovnost.

Zápasového vyžití se před koncem roku dočkali i naši dorostenci. Své síly se vydali změřit s týmy ze Znojemské amatérské ligy. Turnaj těchto družstev se již několik let odehrává v břežanské hale těsně před vánočními svátky. 

Protože je naše kategerie dorostenců teprve ve svých začátcích, vypomohli tomuto týmu i starší žáci a trenéři. V nelehkém srovnání s pěti mužskými týmy si naše vyslaná parta vedla velmi dobře. Po celém sobotním dni skončil náš tým sice na šestém místě, ale za předvedený výkon se rozhodně nemusí stydět. I když nám zápasy ve větším tempu a se zkušenějšími soupeři ukázaly, na čem je potřeba zapracovat, tak rychlost, bojovnost a nepřítomnost strachu v soubojích jsou předzvěstí dobrých výkonů do příštích let.

Sestava
Hájek, Fojtík, Hnízdil, Jandásek, Maruštík, Maruštíková, Štrunc, Tomášek, Zoufalý.

                          (lan)





Žádné komentáře:

Okomentovat