pondělí 25. ledna 2016

Kulečník: Základní část finišuje (akt.26.1.)

Jeden z favoritů Karel se konečně pustil do hry a během neděle sehrál několik zápasů, které výrazněji promluvily do konečné podoby turnajové tabulky.


Hráči respektují specifická pravidla božického turnaje, ale řada z nich je zaskočena náhradním  krátkým tágem ...
Aktuální tabulku přidám v pondělí večer.
Tak nakonec tabulku přidávám až v úterý večer a z ní plyne, že do cíle základní části doputoval již třetí účastník, Laba (14 bodů). Na Mistra (18 bodů) sice nedosáhl, ale uvidíme, na které místo mu bude bodový zisk stačit. Hrdinou nedělního hracího dne byl Karel, který si to rozdal ve čtyřech zápasech: dva vyhrál, dva prohrál a zatím mám skóre též vyrovnané 3 - 3. Teď má hodně starostí se zajištěním Božické zabíjačky, na kterou se hodně občanů těší. Kdybychom ale věděli, co to všechno znamená pro pořadatele, určitě bychom jim nezáviděli.
K vítězství v základní části má nakročeno Jara (zatím 20 bodů a 2 zápasy k dobru), ale určitě můžeme čekat mohutný finiš loňského přeborníka Vasila (14 bodů a 5 zápasů před sebou) a taky Karla (6 bodů a 9 zápasů mu zbývá). O šanci na zisk "Starostova poháru" asi přišel Luděk (18 bodů a jediný zápas - s Karlem - k dobru). Další várka zápasů čeká hlavně na víkendové dny. Tak se nechme překvapit.

              (lan)






Žádné komentáře:

Okomentovat