středa 6. ledna 2016

Maruš, příjemné překvapení turnaje (akt.9.1.)

Nejdřív se musím omluvit Tonicovi, Maruš je letos doopravdy velmi kvalitním hráčem a na jejím tágu zůstal nejen Tonic, ale i Mistr, Ivan, Petys a dokonce i loni stříbrný Jara!


Do hry již zasáhl Jiří (2-1) a tak už se čeká jen na chvíli, kdy do turnaje vstoupí Karel (po nachlazení zatím stále sonduje situaci) a Vasil, který si užívá katolických i pravoslavných Vánoc ve své domovině.
Nejvíc zápasů má za sebou Tonic (5-6), ale musí ještě tvrdě zabojovat o postup do elitní desítky. Deset zápasů odehrál Luděk. Viděl jsem ho dnes v akci a je třeba říct, že jsem viděl jednoho z vážných uchazečů o titul. Již dnes má jistotu postupu do dalších kol s průběžným skóre 8-2. A desítku mají za sebou taky Maruš (5-5), Mistr (6-4) a Broňa (5-5).
Turnajové zápasy se hrají každý den, takže i náhodný návštěvník Hostince u Kudličků má šanci některý z nich vidět.

V sobotu 9.1. odpoledne jsem kontroloval tabulku. Z ní vyplývá následující: Do hry ještě stále nezasáhli Vasil a Karel K. Nejvíc zápasů (12) má odehráno Tonic (5-7) a z těch, co mají odehráno zápasů deset nebo jedenáct, je na tom nejlépe Luděk (9-2) a Jara (8-2). O další postup budou tvrdě bojovat Mistr (6-5), Ivan (6-5), Maruš (5-6) a Broňa (5-6).
A o postup do elitní desítky budou jistě bojovat i další účastníci turnaje. Postupový "pavouk" je jasný: Šest nejlepších postupuje do čtvrtfinále přímo, další čtyři hrají o dvě postupová místa.

                     (lan)


Pozná někdo, o co v této hře jde?






Žádné komentáře:

Okomentovat