čtvrtek 2. srpna 2018

Mezi Boroticemi a Božicemi ranní havárka. Odpoledne další... (akt.2.8.)

Podle zpráv dopravní policie došlo ve čtvrtek ráno po půl šesté v zatáčce na silnici 414 z Borotic do Božic k nehodě autobusu a osobního auta. Nehoda byla bez zranění a velmi brzy odstraněná.


Bohužel k další havárii za sklepní uličkou u Borotic se stala o půl třetí odpoledne. Srnu tam srazilo nákladní auto a bylo nutno tudy projíždět opatrně. I tato nehoda se obešla bez lidského zranění.



         (lan)

10 komentářů:

  1. Autobusu? Žádný tam nebyl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přivolaní policisté tam viděli autobus - viz Od 2.8.2018 05:35 do 08:30; na silnici 414 u obce Božice okres Znojmo; směr z Borotic na Božice v zatáčce; všechny nehody byly odstraněny, nejsou hlášeny žádné další problémy; autobus x OA bez zranění.

      Vymazat
  2. Havarovaný byl osobní automobil, obrácený na střechu. Jela jsem kolem v půl 6 a mluvila s řidičem, zda nepotřebuje pomoci, byl naštěstí ok. Volal si policii. Tu jsem potkala po půl 6 v Lechovicích. P.K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to asi řidič autobusu odjel z místa činu ...??? To si přece profík nemůže dovolit!!!!

      Vymazat
    2. převrácené auto bylo z obou směrů od Borotic i Božic označeno výstražnými trojuhelníky, ale autobus tam nikde nestál. Takže nevím.

      Vymazat
    3. To je OK, ale pokud je v policejní svodce uveden jako jeden ze dvou účastníků autobus, tak tam snad musel zůstat stát????!!!!

      Vymazat
  3. Jel kolem mě autobus, možná to byl on, jen jel dále, možná na lepší místo, aby neblokoval silnici. Hlavně, že se nikdo nezranil.

    OdpovědětVymazat
  4. Jenom upřesním místo nehody: Stalo se v první zatáčce blízko křídlovické hájenky. Borci měli svoje malé autíčko na střeše, dali výstražné trojúhelníky, ale autobus tam fakt nikde nebyl. Tak to by nás všechny zajímalo, jestli měl nějaký autobus na této nehodě podíl.

    OdpovědětVymazat
  5. V úterý ráno 7.8.2018 po půl deváté, trefilo v lesíku na silnici Božice - Borotice osobní auto srnu a zůstalo stát na silnici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a večer po osmé hodině se pro změnu ulomila větev stromu a spadla na tuto silnici přes jeden jízdní pruh. Bylo třeba jezdit se zvýšenou opatrností.

      Vymazat