neděle 28. dubna 2019

Čarodky pro nejmenší na dráze se povedly. Další momentky!

Dnes už to můžeme říct naplno: Čarodky na dráze jsou hlavně pro rodiny s menšími dětmi. Volný prostor uprostřed zeleně, několik soutěžních atrakcí a kvalitní občerstvení, které si mamky a taťkové vzaly s sebou a daly "do placu".


Bezpečný dozor zajišťovali božičtí hasiči a bylo radostné sledovat houfky dětí i rodičů, jak si společně užívají nedělního slunečného odpoledne. Skupiny dalších návštěvníků neustále přijížděly i přicházely a tak věřím, že vzplanutí připravené čarodějnice přihlíželo velmi početné publikum.
Největší zájem byl u stolků s kreslením na obličej! Tím, že návštěvníci přicházeli průběžně, dalo se to i toto náročné "tvoření" zvládnout ke spokojenosti všech. A vesele bylo i u hasičské tatry.
Věřím, že všichni, kteří akci připravili i všichni, kdo na akci přišly, byli s nedělným "čarodějnickým odpolednem" spokojeni. O nic jiného ani nešlo. Bylo to o úsměvu, radosti a přátelských setkáních.
¨
Pokud mi pošlete ještě nějaké další foto, rád je přidám. A večer 30. dubna i přidávám.

                    (lan)




































Momentky z mobilu. Omlouvám se za sníženou kvalitu, ale doplňujeme krásné nedělní odpoledne. Sice větrno, ale jinak slunečno a krásně. A děti se bavily.





















Žádné komentáře:

Okomentovat