úterý 9. dubna 2019

V neděli na plecháče do Přibic. Taky do Stošíkovic, Šatova či na Čulský košt

Milovníci crossových závodů starých sériových osobních automobilů jistě se slzou v oku vzpomenou na časy, kdy jsme tyto závody pořádali u nás v Božicích (taky v Hostimi a před tím ve Vémyslicích). Do dnešních dnů vytrvali jenom pořadatelé v Přibicích (4 km za Pohořelicemi směr Kyjov).


Úvodní závod sezony už jsme prošvihli, ale tuto neděli to můžeme napravit. Tak kdo má čas a chuť zamíří v neděli 14.4.2019 na desátou dopolední do areálu bývalých kasáren v Přibicích.

Kromě výlovu Čejkovického rybníka, o němž píšeme samostatně, je pro nás otevřený vojenský srub v Šatově, lákají nás na košt do Slupi (Čulský košt) anebo Procházku rozkvetlými sady ve Stošíkovicích. Pinec mladých tenistů si dají na turnaji v Hrušovanech n. Jev.
No a taky jedeme v neděli dopoledne do Přímětic na fotbalový zápas III.A třídy.  Naše Benfika hraje v sobotu 13.4. v 15:30 h na našem hřišti proti Slupi. Píská Ďurko.








                     (lan)

1 komentář:

  1. V plecháč se v úterý 9.4. v podvečer proměnilo osobní auto, které se u Čejkovic převrátilo na střechu. Zranění řidičky nebylo naštěstí vážné.

    OdpovědětVymazat