pátek 19. dubna 2019

Fotbalová přípravka v akci

Zápasy přípravky jsou v plném proudu. Včera jsme si předehráli sobotní dvojzápas s Miroslaví. Kluci první zápas vyhráli 10:6, ten druhý nám utekl o dvě branky, soupeř vyhrál 7:5. V brance nám vypomohl Jirka Himal, chytal výborně, rozehrával skvěle balóny. V předních řadách stříleli branky Marek Pavelčík, Ondra Soukup a František Smitall.



Byl to povedený dvojzápas, radost se na kluky koukat! Odehráli jsme třetí soutěžní kolo. První jsme sehráli proti Tasovicím, kde jsme zápas vyhráli 8:1 a druhý remizovali 3:3. Ve druhém kole jsme narazili na domácím hřišti proti Práčím. Oba zápasy jsme prohráli.

Do Miroslavi s námi odjela i mladší přípravka. Sešlo se zde 15 hráčů ve žlutých dresech.  Většina z nich nedávno vpadla do „velkého“ fotbalu, drželi se statečně a na hřišti to nebylo znát. Velkou pochvalu zaslouží za přístup k tréninkům, schází se jich opravdu hodně a chodí pravidelně.
Za mě jako rodiče patří poděkování klukům, kteří se pohybují okolo těch nejmenších. Jsou to Honza Kudlička, Pavel Michalovič a Roman Himal. Ty první fotbalové krůčky jsou hodně těžké jak pro hráče, tak i trenéry, ale věřím, že to bude lepší a lepší …

Luboš Ralenovský​

Ze zápasů starší přípravky:




Mladší přípravka:








Žádné komentáře:

Okomentovat