pondělí 15. dubna 2019

Lucka válí za Znojmo

Lucka dole uprostřed ....
Jednou z božických reprezentantek, která momentálně válí za FK Znojmo, je Lucka Kapaňová. O zápase FK Znojmo - Únanov referuje web FK.


2.kolo FK Znojmo dívky - Únanov 3:1 (1:0)


Góly:  Martínková 2 , Veselá
V neděli  14.4.2019 odehrála děvčata své druhé jarní utkání v okresní soutěži. Tentokrát hrála děvčata na domácí půdě, kde se na ně přišla podívat spousta diváků.
Sestava a hodnocení utkání:  
Lavingrová, Šinoglová - Suchá, Kučerová, Košická, Kapaňová , Sáblíková , Čaňková P., Urbánková,  Veselá, Marečková,Čechová, Čaňková K., Langmannová, Martínková.
Druhý zápas jarního kola  měly holky plně pod kontrolouHrálo se převážně na polovině soupeře po celý zápas. Holky si vytvářely pěkné šance, ale v zakončení  jsme  se nemohli prosadit. První poločas  se holky hodně nadřely, než se jim podařilo vstřelit první branku v podání Katky Martínkové. Do druhého poločasu šly holky ještě s větší chutí hrát a vyhrát. Bojovaly neskutečným způsobem a kluky od sebe v osobních soubojích odrážely jako balónky. Pak ale přišla naše chyba v obraně a soupeř dal vyrovnávací gól. Holky ale nesložily zbraně  a bojovaly ještě s větším nasazením. Po krásné akci se znovu trefila Katka Martínková a tribuna  plná fanoušků se otřásala v základech.  Zbývalo asi posledních 5 minut do konce a naše vítězství zpečetila krásnou střelou  Janča Veselá. Holky už zápas dotáhly do vítězného konce a propukla jejich nefalšovaná radost. V tomhle zápase musíme pochválit všechny do jedné, táhly za jeden provaz a jako tým dnes zvítězily.
Děkujeme našim rodičům a fanouškům za jejich podporu !!!!
Trenéři : Kučma, Veselá, Lavingr, zdravotnice  Škrabalová.
                                                              (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat