středa 16. srpna 2017

Božice v srpnových regionálních médiích (dopl.)

Ani tento týden nechyběly Božice ve zpravodajství regionálních médií. Velký profilový článek je k přečtení na titulní  a druhé straně týdeníku Znojemsko o božickém vinaři Milanu Baťášovi.


Jeden z členů známého a úspěšného Družstva božických vinařů si nepochybně článek zaslouží. Jeho cesta k vinařství a do Božic z rodného podkrkonošského kraje nebyla jednoduchá a vyžadovala nejen poměrně vážné životní rozhodnutí. Milan Baťáš je učinil a za svým snem cílevědomě kráčí. Ani na vinařské cestě ještě není na vrcholu. Kroky, které v tomto směru podniká, však vzbuzují obdiv a úctu a božičtí vinaři, zvláště členové Družstva božických vinařů, jsou na jednoho ze svých řad patřičně hrdí. On totiž úspěch jednoho člena je zároveň i dobrou vizitkou pro celé družstvo. Tak už to v kolektivním počínání chodí. Jeden za všechny - a všichni za jednoho.
Milanovi přejeme, ať se mu daří, ať se mu podaří dokončit velkou rekonstrukci vlastního vinného sklípku a příští rok na otevřených sklepech po letošní pauze zase na viděnou.

P.S. Možná už zanedlouho u zlatavého burčáku.

            (lan)



Milanův právě rekonstruovaný sklep


Žádné komentáře:

Okomentovat