pátek 18. srpna 2017

V neděli před obědem na fotbal. Přivítáme Dobšice

Tak tento víkend projížděly Božicemi mopedy v rámci 9. ročníku Moped Cupu Dobšice a tuto neděli 20.8.2017 přivítáme na našem hřišti již dopoledne v 10:15 h tradičního soupeře TJ Sokol Dobšice B.
Fotbal. Božice A - Dobšice B 20.8.2017  10:15 h, hřiště Božice, HR: Palát


Zatímco my jsme si z Hostimi přivezli bod ( i když mohly být klidně všechny tři), tak náš soupeř z Dobšic prohrál na domácím hřišti s nováčkem z Jaroslavic docela překvapivě 1:3. Co bylo příčinou, nevím, neboť oblíbené víkendové zpravodaje OFS zatím nejsou!!?? Na webu TJ Sokol Dobšice je mrtvo a ani na facebooku není nic. Tak se necháme, vlastně nenecháme překvapit!!!

Naše sestava by měla být přibližně stejná jako v Hostimi, určitě bude chybět Lukáš Hrobár, který je na berlích po přípravném zápase v Mikulovicích. Mikulovice se nám moc nezdály, a taky hned v prvním utkání narazily. Na hřišti adepta na postup z I.B sk.B TJ Tatranu Šatov dostali nadílku 10:0. Jak jsem četl, posílili mužstvo pouze o jednoho hráče z Mor. Krumlova a jinak dali důvěru (= odměnu) hráčům, kteří postup vybojovali. Jenže takhle se dneska žádný sport už dávno nedělá. Hrát jenom za zásluhy (třeba že chodím pravidelně na tréninky, jsem dobrý v partě, nereptám ...) nejde! Soupeře to totiž vůbec, ale vůbec nezajímá a vaši dobrou partu rozhodí během několika zápasů. Snad si to i v Mikulovicích uvědomují ... Byla by škoda, kdyby ...., ale to necháme na jindy. Dělat účet po prvním nepovedeném zápase by nebylo fér. Spíš ať se jim daří a posunou se v tabulce postupně nahoru.

I my chceme stoupat v tabulce nahoru a v neděli bychom to měli ukázat před vlastním publikem. Tak nezapomeňte: Dřív než si dáte nedělní řízek s bramborovým salátem, přijďte na hřiště na dobrý fotbal. To bude potom jiné zažití! :-)

         (lan)

4 komentáře:

  1. Pane učiteli : TY mopedy projížděly , oleeéé .VlN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jo stane se. Třeba jsem chtěl napsat "Tak tento víkend projížděli Božicemi závodníci na mopedech ..." :-) Vím, že jsou čtenáři, kteří čtou články fakt pozorně. Jeden respektovaný božický občan mi vždycky říká: "Čeština nemá logiku!" Já říkám, že má. Toto je důkaz. Až budeme na Slovensku, ve Slovinsku nebo v Chorvatsku, tak budeme psát ve shodě všude -i. Konzervativní Češi se tomu ale brání. Co vy na to?

      Vymazat
  2. Pane učiteli! Dlouho čekal dotyčný žák na chybu :-) . chtěl bych vidět jeho výsledky ve škole...

    OdpovědětVymazat
  3. Pan učitel je kamarád , vše sranda . Ve škole jinak dobrý ( VŠ ) .VlN :D

    OdpovědětVymazat