sobota 5. srpna 2017

Záloha v Břežanech nezklamala

Prý budeme našemu druhému týmu (IV.C) říkat "Záloha", jelikož by zde měli hrát hráči, kteří budou kvalitní zálohou pro "A"tým z okresního přeboru. Letos si nás na svůj hezký fotbalový stánek pozval náš tradiční "přípravný" sparingpartner z Břežan.
Břežany - Božice B 3:3 (2:1). Naše branky: Tomáš Rauš, Michal Hrubý a Robert Lysák.


Přijeli jsme až v závěru prvního  poločasu, za což jsem obdržel lehkou výtku od místních ("Já jsem se díval, kde je pan řídící, asi je na dovolené?") a od našich jsme získali základní informaci, že prohráváme 2:1. Na vedoucí gól domácích reagoval vyrovnávací brankou Tom, ale domácí šli brzy opět do vedení. My jsme už viděli velmi vyrovnaný zápas ovlivňovaný průběžným střídáním. Hodně se nám svým dnešním výkonem líbil Pacík, v obraně byl nejspolehlivější Broňa a v útoku byl nejnebezpečnější Bojar. Velmi nás ovšem svým výkonem překvapil dorostenec Skřivan (omlouvám se, vůbec jsem ho dodneška neznal!).
Hodně dlouho se i v úmorném vedru dalo na zápas koukat, viděli jsme docela pěkné akce, ale zakončení skřípalo! krátce po začátku 2. půle se bleskurychle uprostřed hřiště otočil Pumpido a míč poslal přesně do brány. Zase jsem to asi nestihl zaznamenat! :-(. Bylo to 2:2 a hrálo se o každý míč. Škoda, že píšťalka jinak dobrého sudího Studénky zůstala němá, když Pacíka držela břežanská obrana ve vápně rukama! Podobně po ruce našeho Romana, my přestali hrát a dostali jsme "dětský" gól na 3:2.
Nejhezčí akce zápasu začala u Pacíka. Pěkně to vymyslel i provedl, šel si pro míč, podíval se a pak ho na milimetr přesně poslal za obranu Bojarovi. Ten neváhal a vyrovnal na konečných 3:3.
Domácí i my jsme ještě měli nějaké šance. U nás třeba pěkný Vojtův pokus levačkou po přihrávce Pacíka sražený na roh nebo zmařená gólovka Pumpida, jemuž došly v závěru síly. Další náš gól nebyl uznán pro domnělý ofsajd (?). A tak největší vzruch nastal, když na hřiště nakráčel Paťa: "Vypustili Krakena," zvolal kdosi z dosti početného hloučku diváků.

Obě přípravy splnily svůj cíl. Dneska nám třeba chyběli čtyři hráči, ale i tak jsme měli tři na střídání. Teď nezbývá kouči Míšovi nic jiného, než namíchat základní sestavu, s níž 20.8.2017 nastoupíme k prvnímu mistráku v Čejkovicích. Ještě bychom si příští víkend měli dát poslední přípravu. Dám vědět, pokud zjistím s kým. Hrát jsme měli s Olbramkostelem, tak uvidíme.
              (lan)










































2 komentáře:

  1. zdravím,jen pro informaci:
    ve 4 třídách a dorostu se může střídat do 80 minuty hokejovým způsobem při přerušení hry,střídaný hráč může opustit hrací plochu kdekoliv,nastuující hráč musí vstoupit do hry u střídaček(střídat může libovolný počet hráčů,tzn. 18 hráčů,co se vejde na soupisku)na pokyn rozhodčího,posledních 10 minut se může střídat pouze 2x,toto střídaní se už zapisuje do zápisu,Dnes jsme takové informace dostali na semináři rozhodčích. Studénka Mirek

    OdpovědětVymazat