neděle 13. srpna 2017

Fotbal: Okres už začal. Lopatov deklasoval Jezeřany

Dvěma zápasy začal v sobotu 12.8.2017 letošní ročník okresního přeboru. Oba dva skončili jasnými vítězstvími domácích týmů a zvláště Lopatov ukázal, že letos bude jakýmisi "Hrušovany Dvě".


Mám problém s autem, tak jsem se podívat nejel, ale musel to být masakr v přímém přenosu. Taky Práče zahájily sezonu lépe než tu předchozí končily. Nevypočitatelné Znojmo B nakonec uhrálo plichtu s Únanovem

Litobratřice - Jezeřany 8:0 (3:0). O branky se podělili: 4x Michal Kozelský, 2x David Kadlečík, po jedné Marek Huserek a Michal Kadlečík. Jenom na okraj uvádím, že první branka padla až po půlhodině hry (ve 28´).

Práče A - Hostěradice 3:0 (2:0). Náš loňský trenér Mirek Tkadlec nenastoupil, asi se spíš objeví v dresu Práče B. Třetí gól dal nestárnoucí Roman Gregor, který vystřídal střelce druhé branky Patrika Kosece, a to jenom pár minut po svém naskočení do hry. V dresu Práčí nastoupila řada nových hráčů.

Znojmo B - Únanov A 3:3 (0:1). Únanov vedl z konce 1. poločasu, domácí zápas otočili v rozmezí dvou minut (72´ a 74´), ale nakonec zápas skončil plichtou.

                                              (lan)    

1 komentář:

  1. Letos už nebudou oblíbené Víkendové zpravodaje OFS (ani v okresních novinách). Škoda. Kdo bude chtít vědět něco víc o zápasech, musí spoléhat na raporty dobrovolných zpravodajů na webových stránkách jednotlivých oddílů. Pokusím se zmapovat, kdo všechno z týmů okresního přeboru je píše.

    OdpovědětVymazat