neděle 13. srpna 2017

Fotbal: Ani božická Rezerva vedení neudržela

Ani božická Rezerva nedala penaltu...
Fotbalu teď bude v Božicích dost. Nedalo nám to a po návratu z Hostimi jsme se vypravili na náš stánek, abychom shlédli poslední přípravu naší Benfiky. Soupeřem byla Miroslav C s trenérem Petrem Juračkou na lavičce, ale jenom s devíti hráči v poli.
Příprava: Božice B - Miroslav C 1:1 (0:0). Naši branku dal Vojta Maruštík.


Byli jsme tak velkorysí, že jsem jim na hrot útoku zapůjčili předstopera Martina. Naše barvy hájili i hráči, kteří se vydali odpoledne v Hostimi ze všech svých sil. Na střídačku tak byli k vidění Kamil, Zdeněk, Pacík i Roman. Doplnili hráče naší Rezervy v čele se spolehlivým gólmanem Honzou Sz.
První poločas byl dost fotbalový a dokonce jsme tam z naší strany viděli to, co nám u "A"týmu v Hostimi chybělo: ťukes na malém prostoru, příprava a rozehrání akce a útok. Že  tomu tentokrát chybělo finální zakončení, je druhá věc.
Našeho vedoucího gólu jsme se dočkali v 50´, kdy pěknou individuální akci zakončil Vojta střelou na zadní tyč.
Když už se nám zdálo, že se tempo hry ztrácí, sluníčko zašlo a fotbalu už tolik nebylo, odebrali jsme se domů. Bohužel tři minuty před koncem jsme prý vyrobili penaltu a hosté z Miroslavi srovnali stav zápasu na 1:1.
Kouč Míša určitě viděl, jak sestaví sestavu pro první ostrý start příští neděli v Čejkovicích. Jak se říká, bude to bratrovražedný boj jako bitva u Lipan: táboři se sirotky proti kališníkům s panskou jednotou! U Lipan zvítězili kališníci (to jsme my)! :-)

                          (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat