neděle 20. srpna 2017

Božická Benfika veze z Čejkovic tři body (+foto)

Bylo nás fanoušků v Čejkovicích hodně. Nebudeme zakrývat, že jsme byli zvědaví, jak naše obnovená Benfika vstoupí do soutěže a jak si poradí s atmosférou zápasu v Čejkovicích, v jejichž barvách i v současné době hraje hodně hráčů, kteří prošli naším týmem.
1. FC Čejkovice - TJ Sokol Božice B 0:3 (0:1). Naše branky: 2x Robert Lysák, 1x Evžen Egner


Do zápasu, který se hrál podle nových pravidel pro IV. třídy, jsme nastoupili s řadou hráčů, kteří se dopoledne objevili v sestavě A mužstva. Nebudeme zakrývat, že to v utkání bylo znát. Zápas byl z mého pohledu zajímavý a tím, že mi čas docela utíkal, věřím, že to tak vnímala většina aktérů na hřišti i slušně zaplněné ochozy.
Protože se každý s někým z Čejkovic známe, bereme takový zápas trošku jinak, než když pojedeme třeba do Jiřic nebo za týden do Valtrovic. Emoce ale plály jenom v přiměřené míře a hrál se především fotbal. Šťastně jsme šli do vedení Bojarovým gólem do šatny, a tu mírnou i větší převahu jsme si udrželi až do konce. Kouč Míša poslal na hřiště všechny náhradníky a využil i nového pravidla. To považuji za velmi dobré.
V celku Čejkovic byl jasnou jedničkou náš bývalý hráč (a kapitán týmu) Vlasta Žilík, mně osobně se svým nasazením líbil i Sláva Urban a všechny nás příjemně překvapil Ruda Čížek. Nestárnou čejkovická "star" Franta Kročil v brance obdrženým gólům zabránit nemohl, řadě dalších však čelil úspěšně. Jeho brácha Mara nás z VIP lóže bavil celý zápas a díky perfektnímu občerstvení v podání manželů Demuthových jsem v čejkovickém bufetu nechal (i s vnukem) skoro kilo. Pak jeďte na fotbal do Čejkovic. :-)

           (lan)


Nějaké foto dodám asi zítra, dneska už mám fotbalu nějak tak akorát!!!

Tak je to tady - všechny tři branky i pohled do VIP lóže. :-)


































Žádné komentáře:

Okomentovat