pátek 14. července 2017

Fotbal: Pozvánka na první přípravu. Prověří nás Sedm pastýřů

Podzimní část okresních fotbalových soutěží pomalu ale jistě klepe na dveře a už za měsíc si to namíříme do Hostimi pro první tři body :-) nového ročníku OP. Ještě předtím však je třeba trošku potrénovat a sehrát nějakou přípravu. Začínáme již v sobotu 15.7.2017, kdy v 18 hodin přivítáme v našem fotbalovém stánku známého sparrinpartnera z Viniční čtvrti Dolního Rakouska.


Zápas TJ Sokol Božice - USV Siebenhirten je nejen běžnou součástí přípravy, ale je to též vysoce prestižní utkání pro oba týmy i řadu hráčů. V barvách soupeře totiž už druhou sezonu nastupují dva naši bývalí hráči - Alby a Lopík st.alias Michal Hrubý a Pavel Ležák. Michal v brance patří ke stabilním hráčům základního kádru Pastýřů, Lopík dokonce ke hvězdám týmu, nejlepším střelcům a byl dokonce vybrán do All Stars týmu celé soutěže 3.třídy Mistelbach.
Něco jsem vybral z dostupných materiálů, abychom nic nepodcenili.

Fotbalový zápas Božice - Siebenhirten navazuje na dopolední a odpolední soutěž hasičů, která se též premiérově koná na fotbalovém hřišti, tak se přijďte na něco podívat. Nejlépe na všechno. Občerstvení po celý den zajišťují hasiči a pod pergolami se sedí dobře. .-)

            (lan)









Žádné komentáře:

Okomentovat