pátek 28. července 2017

Obritz byl nad naše dnešní síly (akt.+foto)

Začali jsme s elánem ...
Až v páteční přípravě našli naši fotbalisté soupeře, který jim nedovolil ani skórovat. Pouze v jedenácti jsme již před koncem prvního poločasu ztráceli dech. Trest v podobě branek přišel v půli druhé.
Fotbal: Božice - Obritz 0:4 (0:0).


Naše sestava: Vojta Bačo - Broněk Horáček, Kamil Kalina, Kuba Rambousek - Jiří Pavelčík - Petr Šišlák, Jan Kudlička, Petr Procházka, Robert Lysák - Lukáš Hrobár, Jara Jandásek. Trenér: Broněk Juřica. Na lavičce Michal Hrubý.

Ještě před koncem prvního poločasu střídal Pumpido Vojtu v naší brance. Důvod byl prostý: Vojtu opět trápilo natažené tříslo. Od nějaké 25´ měli hosté viditelnou územní převahu, byli víc na míči, ale i oni zkoušeli různé herní varianty, včetně koncovky, a tak několik příležitostí z jejich kopaček zůstalo nevyužitých.
Na druhou stranu, ani my jsme nesložili zbraně a zkoušeli jsme postupné útoky a měli jsme i nějaké standardky. Část zápasu jsem neviděl, jelikož jsem musel dělat šoféra, a tak po návratu v první třetině druhé půle jsem zjistil, že jsem přišel o dvě branky v naší síti a neproměněnou hostující penaltu. Po špatné malé domů padla třetí branka a po chybném ofsajdsystému na půlce pak se závěrečným hvizdem sudího Stodůlky i poslední čtvrtá branka.
Vše se srovnalo při přátelském posezení v hostinci u Kudličků. Tam je to teď radost posedět v nekuřáckém prostředí. Doufám, že i noc byla pro část rakouských hostů příjemná a dlouhá. Určitě se s některými potkáme i na Božických otevřených sklepech.

Benfika hraje svou první přípravu v neděli 30.7.2017 v 17 hodin v Dyjákovicích.

       (lan)

Výčep dneska nebyl, tak je samozásobování...


Peťa dneska moc takových tahů neměl ...



Naši fotbalisté-diváci živě diskutují o průběhu zápasu ...

Hrálo se nahoru...

... dolu

Vojta se protáhl, až ...





... ho zabolela třísla

V akci Lukáš ...

... Broňa

Jara s Bojarem ...

Pumpido už byl u tyčky připraven ...

Zkoušel to i Honza ...


Před třetí brankou Obritzu ...


Jedna z našich nejlepších příležitostí - VPK kope Lukáš ...

.. golman u tyče vytáhl ven



Dvakrát to ještě zkusil Jirka ...


Žádné komentáře:

Okomentovat