neděle 2. června 2013

Fotbal: V neděli si dorostenci připsali tři body


Zatímco páteční zápas dorostenců dirigovaný známým sudím Jozefem Števicou nám body nepřinesl, bylo nedělní pokračování v zápase Božice - Hevlín pod taktovkou velmi přísného arbitra Paláta přeci jenom pro naše barvy o poznání úspěšnější.
Božice - Hevlín 2:0 (0:0)
Co je potěšitelné. K zápasu dorazili prakticky všichni hráči základního kádru (někteří bohužel se zpožděním) a vedení týmu navíc pozvalo i budoucí dorostence z řad současného žákovského týmu. Mix v sestavě v 1. půli proto přinesl chvilkové hledání a poměrně málo šancí našich. Možná to bylo i tím, že měl soupeř dost sil. Nějaká příležitost se vyskytla - hlavně Michal Švéda, střely z dálky nebo z přímých kopů - Sláva, Cigi - ale celkově to všechno zůstalo trochu za mým očekáváním. A to zase musím přiznat, že se na fotbal dalo docela dobře dívat.
Druhou půlku už jsem sledoval od stolu nedělního oběda a nechal jsem si zavolat až konečný výsledek. Do hry měl jít hned od 45´ Adam Egner (přezdívku si teď nemůžu vybavit), potom měl jít do hry Karel Vávra a možná si zahrál Adam Vařeka. Naše branky dali: Lukáš Svoboda a Sláva Urban.
Sestava: Vojta Bačo - Jiří Čada, Ruda Čížek, Jiří Hanzal - Filip Kresan - Martin Zedníček, Roman Šob, Michal Švéda, Kamil Hanzal - Sláva Urban, Lukáš Svoboda. Místo Kamila šel Adam Egner a za Martina (jede s muži na odpolední zápas) šel Karel. Zahrál si prý i Robin Šotkovský, Adam Vařeka zůstal na lavičce.




Původní páteční text:
Sliboval jsem dorostencům, že se na obě utkání přijdu podívat - i s foťákem - ale pátek ještě touto dobou (19:45 h) trávím s vnuky v Uherském Brodě. Fotbal mi však nedá, a tak aspoň telefonicky zjišťuji, jak se nám podařila odveta.
Božice - Hostěradice 1:2 (1:2)
Ani tento zápas nebude patřit do "zlatého fondu" letošní - jinak docela úspěšné - sezóny. Stejně jako oba obdržené góly nebudou patřit za rámeček. Prohrávali jsme již 0:2, Rudovi se podařilo pěknou brankou snížit, ale víc už jsme ze sebe dneska nevymáčkli. A to prý bylo minimálně posledních 20 minut  jasně v naší režii, ale bohužel jsme pořádně nevystřelili.
A tak se těším na neděli: Božice Hevlín NE 02.06. 10:15 Palát. Přijdu i s tím slibovaným přístrojem a udělám vítězné foto!

                                                            Ladislav Nevrkla

5 komentářů:

  1. jo vitezne foto :D :D :D to se mi libi :D

    OdpovědětVymazat
  2. větší formát by nebyl? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Byl - napiš si na: probozice@centrum.cz a pošlu ti ho! (lan)

    OdpovědětVymazat
  4. Stačí kliknout taky na fotku ....

    OdpovědětVymazat