úterý 11. června 2013

Premiérový pohádkový den na Kolonii se vydařil (akt.26.6.)

Buzzy Rakeťák z příběhu hraček-TOYS  
STORY.
Svátek na den dětí jsme oslavili v duchu známých pohádkových postaviček. Hlavním patronem všech pohádek byl Večerníček v podání paní Aleny Švajkové, která vítala návštěvníky s kartičkou pro plnění soutěží.
Bylo jich celkem 9. Cestu pro návštěvníky ukazoval Rumcajs. První se ujaly zajímavé disciplíny postavičky Pata a Mata, dále přišla Chytrá horákyně, poté Dědeček Hříbeček, Červená Karkulka, víla,Sněhurka a trpaslíci, vodník a poslední bylo peklo, kde na každého čekala odměna. Jedinou podmínkou bylo, že dotyčný musel být hodný a nebyl zapsán v knize hříchů, kde to čert bedlivě sledoval :)). 
V doprovodném programu vystoupila víla Amálka. Na návštěvníky čekala výtvarná dílna a bubnováni na bendji. Na ukázku, hlavně pro tatínky, byl připraven John Deer, a pro malé děti
kůň, na kterém se mohly svézt. O občerstvení se postaral řezník Krkovička a v krčmě s nápoji obsluhovala Beruška, Manka a šenkýřka. Vše moderoval a odvahu dětem dodával místní žralok, později indián Zdeněk Čurda. Nechybělo ani perníkové srdíčko, které si návštěvníci mohli zakoupit na památku. 
Bylo to krásné odpoledne. A už teď se můžete těšit na příští rok...


    Janina

























2 komentáře:

  1. Pohádkový den a to doslova. Krásná, pestrá, klidná no prostě pohádkově připravená akce. Děkujeme a těšíme se za rok. Maky s rodinou.

    OdpovědětVymazat
  2. Doplněny fotky z Pohádkového dne na Kolonce (lan)

    OdpovědětVymazat