pátek 7. června 2013

Znojemští studenti potěšili seniory i sbírali zkušenosti

Ačkoliv venku pršelo, pod střechou božického Domova důchodců patřil první den tohoto týdne SOU a SOŠ Přímětická ze Znojma.
Její studenti k nám v pondělí 3.6.2013 zavítali v rámci projektového dne pro seniory. Tentokrát byl program pestrý. Jako první přišla na řadu beseda s klienty na téma přeshraniční spolupráce studentů a jejich řemesel. A zatímco část studentů prezentovala svoji školu a v následné zajímavé besedě u bábovky vytvořili správnou atmosféru, připravovaly se v jídelně kulisy pro  příjemné překvapení. Pohádka o Sněhurce a sedmi trpaslících byla opravdu veselá a mnozí z nás si ji rádi připomněli. Když vystoupil sbor školy s písní Haleluja, krásná melodie  pohladila po duši všechny přítomné. Rozproudit to dokázala chlapecká skupina hrající na elektrickou kytaru, harmoniku i trubku v moderním rockovém stylu. 
Na závěr si připravili pracovníci domova sociální a aktivizační prezentaci, která společně s prohlídkou domova sloužila studentům sociálního oboru získat náhled na své budoucí zaměstnání, popřípadě i praxi u nás.
            Maky




Žádné komentáře:

Okomentovat