pátek 7. června 2013

Fotbal: Na Medarda do toho dáme božický srdíčko!

Jak se blíží závěr fotbalových soutěží, přibývá nejen nervozity, ale i různých kuriozních výsledků. Věřím, že tento (i následující) víkendy mezi ně v Hostan okresním přeboru patřit nebudou. Naši chlapi hrají naposledy doma a soupeřem jim bude FC Miroslav B.
Hostan okresní přebor:
Kromě našeho utkání budeme se zájmem sledovat především vývoj v následujících zápasech:
Jezeřany - Oleksovice (nedokážu si vůbec představit, že by domácí bojující naprosto reálně o vítězství v okrese pustili "chlup" našim blízkým sousedům v tabulce. Oleksovický pan starosta umí hodně, ale všechno určitě ne! A "Šlesovi kluci" musí ukázat, že do I.B třídy patří? Ne že by s outsiderem zaváhali...)
Olbramovice - Přímětice (domácí vydolovali zázračný bod v Jaroslavicích díky penaltě! Nebyl jsem, neviděl jsem, nesoudím ... Je fakt, že Olbramovice nejsou letos až tak bídné jako předloni, kdy okresem "projely" do trojky, ale zase takový zázrak taky nejsou. Umí hrát jenom v derby s Bohuticemi, to jsem na podzim v Olbramkách shlédl. Na hřišti Přímětic jsme v minulém kole hodně inkasovali, ale sami Přímětičtí přiznali, že jsme měli 5 gólovek, které skončily na tyči nebo na břevně! Jsem zvědav, jestli bude mít Honza Kubíček takovou touhu dát gól, jako ji měl proti nám ...)
IE Znojmo B- Dobšice B (Zápas s "Ajkou" nás čeká jako poslední - měl být původně první jarní! Na Samka a spol. jsme se ale v minulosti už vytáhli! Dobšické Béčko nezachrání letos ani jeho opora Bitala, byť tomu bych to zrovna přál ...)
Práče - Mor. Krumlov B (asi nejsledovanější zápas kola. Jeho výsledek mnohé napoví pro závěrečné zápasy. Nejvíc budou čekat v Jezeřanech ...)

Zápasy božických týmů:
OP: Božice - Miroslav B, Ne 9.6.2013, 16:30 h, HR: Bartoš
Dorost: Božice - Olbramovice, So 8.6.2013, 16:30 h, HR: Krula
Žáci: Božice - Únanov, Ne 9.6.2013, 14:30 h, HR: Fojtík

  Pro naše nabuzení si dovolím ocitovat diskuzní příspěvek našeho velkého srdcaře Michala Topolčana:
Když se postupovalo před pár lety do okresu, to jsme byli borci. Ale jakmile se nedaří, ukáže se pravá tvář božických "fanoušků"! Děkuju našim skalním příznivcům za podporu a anonymové, kteří nám přejí sestup do trojky, ať raději sedí doma na pr.... a negativně mluví na své manželky a děti. A ani bych se nedivil, kdyby některý anonym byl náš bývalý nebo dokonce současný hráč. Taková je tady situace, takže se chlapci chyťte za rypáky a dejte do toho přístupu božický srdíčko a božickou krev...... NAZDAR (Michal Topolčan)
K tomu není třeba nic dodávat, snad jenom to, že ti "dobří" fanoušci mají svá konkrétní jména, stejně jako ti "příznivci", kteří nás už vidí v trojce. Bylo by dobře, kdyby v neděli nechyběli ti, kteří nám můžou pomoct! Omluvy a výmluvy  takovou pomocí bohužel nejsou!

    (lan)

1 komentář:

  1. Božický dorost rozstřílel Olbramovice. Božice - Olbramovice 7:1 (5:1). Naše branky dali: Sláva Urban 4x, Lukáš Svoboda 2x a Ruda Čížek 1x. Za hosty snižoval Lukáš Novotný. Náš dorost nikdy nezklame. Ani když se nejdu podívat. :-) (lan)

    OdpovědětVymazat