čtvrtek 13. června 2013

Kdo jsou No Problem! a Systém selhal?

Páteční podvečer bude v Božicích ve znamení mladých rockových kapel. Podle mých informací by se mělo hrát od 18 hodin v kulturáku. Jestli bude něco jinak, doplním nebo se dozvíte jinými kanály. Koncert kapel No Problém! a Systém selhal bude určitě stát za to. Dovolím si krátké profily obou.
Obě skupiny působí pod Domem dětí Miroslav, jehož ředitel Mgr. Miroslav Růžička má pro tuto činnost velké pochopení. A zatímco miroslavská skupina No Problem! slaví letos již 10 let své existence, je božické kvarteto na hudebním poli nováčkem roku 2013. Obě skupiny mají však i hodně společného. To nejviditelnější a nepřehlédnutelné je složení a repertoár. Miroslavský No Problém! je plně dívčí kapela - po změnách v sestavě výrazně kytarového zvuku a prý zatím nejsilnějšího složení - je božický System selhal skupinou 50 na 50. Miroslavské rockerky Katka, Zita, Lucka a Marcela mají svůj playlist zaplněný hity převzatými od renomovaných metalových, punkových a rockových skupin, božické trio Eva, Pavel a Tonda doplněné a vedené borotickou frontmankou Marií je širší posluchačské veřejnosti zatím známé pouze převzatým hitem Ráno skupiny Ine Kafe, což o to víc láká, abychom si je přišli v pátek poslechnout.
Kdo chce přijít na vystoupení připravený, ať shlédne na YouTube video Systemu http://www.youtube.com/watch?v=ej0tI9A9fLE a v případě No problemu! třeba https://cs-cz.facebook.com/pages/No-Problem-Miroslav/390089034362864.

Ladislav Nevrkla

1 komentář:

  1. hodně lituju že koncert padl, těšil jsem se. Důvody se mi zdají divný,technický :-(. opq

    OdpovědětVymazat